Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Fredoom

Oblete

• Autorul acestui subiect este »Fredoom«

Răspunsuri: 38

Locație: Alba Iulia

• Scrie un mesaj privat

1

08.06.2013, 07:11

Salut la toti!!

Stergeti topicul pentru ca vad ca nu am loc aici
Pescuit sportiv la crap , somn , rapitori - pescuit la toate specile de peste , informatii

coste81

Biban

Răspunsuri: 173

• Scrie un mesaj privat

2

08.06.2013, 08:56

Super Paul. Ma bucur sa aud cele intamplate deoarece si eu pescuiesc tot in jud Alba. Chiar aveam programata o iesire de 2-3 nopti dar am reusit sa stam doar una fara rezultate ... aseara vazand ce furtuna vine muresul fiind deja imens ne-am strans si am plecat acasa. Paul avem acelasi nume de familie poate suntem si neamuri :) .

Astept poza.

Adrian S

Șalău

Răspunsuri: 220

Locație: SEBES-ALBA

• Scrie un mesaj privat

3

08.06.2013, 09:00

Salut PAUL, felicitari pt. captura si bine ai venit pe forum ! :welcome:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

08.06.2013, 09:20

:salut: Fredoom, bine-ai venit si din partea echipei forumului! :welcome:

Asteptam pozele :bucuros2:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Fredoom

Oblete

• Scrie un mesaj privat

5

08.06.2013, 09:31

] , acuma sper sa nu ma injurati :)) , suczti de off topic nu stie nimeni cum e Muresul ?
Pescuit sportiv la crap , somn , rapitori - pescuit la toate specile de peste , informatii

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

6

08.06.2013, 09:33

Pentru somnul ala spanzurat ai vrea sa te felicitam ? Ai citit regulamentul ? :doaaamne:

Fredoom

Oblete

• Scrie un mesaj privat

7

08.06.2013, 09:35

Inca nu dar o sa il citesc imediat

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

8

08.06.2013, 09:39

, acuma sper sa nu ma injurati :)) , suczti de off topic nu stie nimeni cum e Muresul ?

Ma simt vinovat pt viata acelui somn... :nervos:

www.pescuit-la-somn.com

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

9

08.06.2013, 09:43

Inca nu dar o sa il citesc imediat

Forumul acesta si site-ul Pescuit la somn sunt C&R, adica prinde si elibereaza!

Ia-ti te rog timp sa le citesti si astea, nu doar cum sa prind ca sa am ce taia, spanzura, vinde sau manca...

Catch and Release

Cum facem poze reusite?

www.pescuit-la-somn.com

Fredoom

Oblete

• Scrie un mesaj privat

10

08.06.2013, 09:47

ai mare dreptate aici , dar eu l-am vandut , am catigat ceva pe el , daca tara asta nu iti ofera o alta sansa sa muncesti si sa faci bani .. ne limitam la ce putem .. oricum daca o sa mai prind ii eliberez ... poate aici uni imi dau dreptate alti nu :)

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

11

08.06.2013, 10:16

Asteptam pozele :bucuros2:

a venit si poza :zid:

Freedom, daca vrei bani te duci si muncesti pentru a ii castiga. Sunt oameni care-si rup curul cate 11-12 ore pe zi si cand prin orice peste stiu sa il respecte si sa il elibereze. Deci asta nu este o scuza. Faptul ca ai vandut somnul este si mai grav decat daca l-ai fi dus acasa pentru a il manca impreuna cu familia.

Ma opresc aici pentru ca altfel intra cenzura :rizi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

coste81

Biban

Răspunsuri: 173

• Scrie un mesaj privat

12

08.06.2013, 10:18

Mda, urata poza. Pacat de el

Ediseu

Știucă

Răspunsuri: 695

Locație: London

• Scrie un mesaj privat

13

08.06.2013, 11:49

Paul bine ai venit pe forum. :welcome:
Nu uita ca acest forum te invatza sa faci numai lucruri bune!! :bravo:
Incerca sa le intelegi si-ti va fi mai usor!!

Feri

Șalău

Răspunsuri: 348

Locație: Cluj-Napoca

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

14

08.06.2013, 13:56

Nu gasesc poza, dar mai conteaza...........? :nervos: :doaaamne:

Răspunsuri: 39

• Scrie un mesaj privat

15

08.06.2013, 14:28

Am fost si eu pe Mures de joi noaptea, dar vineri la ce furtuna a fost si ce traznete si cum era apa de mare...ne`am decis sa mergem acasa. Dimineata ma suna Coste sa imi zica ca a vazut pe forum cum ca s`a prins somn de 32Kg langa Alba Iulia. Ma gandeam eu: abia astept sa intru sa felicit omul pentru ca a ramas pe asa vreme pe malul apei, pentru captura, ambitie, doza de nebunie sa stea pe pozitie pe asa vreme, pricepere... etc etc....Cam asta era gandul meu dupa ce am auzit...Dupa ce am vazut poza(nu era postata cand a citit Coste mesajul prima data)....Habar nu aveti ce sentimente ma incearca (pecuind in aceleasi zone cu Freedom, banuiesc)..nici nu stiu cum sa imi exprim tristetea si dezamagirea, pestele ala cred ca avea 15 ani, avand in vedere conditiile de pe Mures(si asa sunt extrem extrem de putini de dimensiunile astea), cati pescari ar mai fi putut face fericiti....of of..Nu vreau sa fiu "mai catolic decat Papa" inteleg sa mai duci cate un somn de 2-5Kg acasa din cand in cand, o fac si eu ocazional, pentru sotie ca eu nu mananc peste...dar un asa exemplar. Ma depaseste si ideea de al "sacrifica". In tot raul incerc sa vad si binele macar pot sa le dau peste nas amicilor care zic ca nu mai sunt somni mari pe mures (ca eu n`m avut ocazia sa le demonstrez..inca :ochi: ).
@Zoran: Nu ai de ce sa te simti responsabil pentru Somn, chiar nu vad de ce..Daca era sa vrea, putea sa vada metodele cu grund, sau altele si in alte locuri(nu ca ar exista alt loc mai bun sa inveti decat forumul acesta...cel putin romanesc 100% nu este mai bun). Oricum ce ai facut tu si ce promovezi tu si restul echipei prin site si acest forum e un lucru fff bun, dar sa nu te astepti ca toata lumea sa urmeze lucrurile intocmai.

Numai bine!

PS: As vrea sa cred ca e ultimul somn care pateste asta, dar stiu ca nu e asa...

LARRY

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

16

08.06.2013, 16:14

Bine ai venit pe forum. :pescuit:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

17

08.06.2013, 16:35

Nu gasesc poza, dar mai conteaza...........? :nervos: :doaaamne:

Poza a fost stearsa pt ca:

1. nu corespunde regulamentului acestui forum
2. a fost vandut, asa cum spune si "pescarul", ceea ce este in afara legii

Dpdv al punctului 2...si al acestei "spovedanii":

...ai mare dreptate aici , dar eu l-am vandut , am catigat ceva pe el , daca tara asta nu iti ofera o alta sansa sa muncesti si sa faci bani .. ne limitam la ce putem .. ...

lucru care nu este admis de legea romana, ce ar trebui facut in acest caz??? :gandesc: Ma gandesc la:
a) anuntat fiscul...?
b) ignorat si la o adica intrat in aceeasi oala cu "pescarul", lucru ce se pedepseste pt complicitate...?
c) sters subiectul cit mai repede...?

Care sunt pedepsele, care sunt consecintele daca vinzi pestele prins fara autorizatie de pescuit industrial? Intreb, pt ca in Germania se ajunge la amenzi de pina la 5.000 de euro si suspendarea permisului pe viata... aici deschid subiect nou...

www.pescuit-la-somn.com

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

18

08.06.2013, 17:13

..daca tara asta nu iti ofera o alta sansa sa muncesti si sa faci bani ..

Cred ca aici nu e vorba de asta... gandestete ca apa pe care pescuiesti e a ta, ca somnii din apa sunt ai tai, exact asa cum este la tine acasa: usa, patul, vesela, televizorul...
Cum te comporti cu ele? Le trantesti? Deschizi usa cu piciorul? Arunci vesela la gunoi dupa ce mananci? Arunci cu papucu in televizor sa-l stingi?...

Nu! Si de? Pt ca vrei sa te bucuri in continuare de ce ai, si tu, si copii tai, poate si nepotii tai. Si de aceea pastrezi, si nu distrugi imediat! De ce nu se poate si in natura aplica acest principiu?

Pastram ce avem pt noi si pt altii? :nunteleg:

Iar scuze ca tara nu-ti ofera loc de munca, este doar "o scuza"... :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

Adrian S

Șalău

Răspunsuri: 220

Locație: SEBES-ALBA

• Scrie un mesaj privat

19

08.06.2013, 19:22

Salut Paul, nu am vazut nicio poza cu somnul prins de tine, te-am felicitat pt. prinderea lui, am crezut ca l-ai eliberat, pacat. Anul 2012 am facut aproape treizeci de nopti pe Mures fara vreo captura de somn! M-as bucura sa am norocul pe care l-ai avut tu .

Ediseu

Știucă

Răspunsuri: 695

Locație: London

• Scrie un mesaj privat

20

08.06.2013, 20:08

O Doamne,
Si e ata de simplu de inteles :doaaamne:
Sa trecem la cele sfinte :pescuit: :pescuit:
PS. S-a deschis pescuitul , sa ne bucuram de EL :pescuit: :pescuit: :pescuit: :pescuit: