Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

61

30.05.2013, 19:39

total de acord ca ala nu este drill, dar tot la fel trebuie sa remarc ca din cascada si valtoarea aia nu ar avea sanse sa scoata un somn de acolo decat cu echipament foarte heavy (ceea ce si face)

Feri

Șalău

Răspunsuri: 348

Locație: Cluj-Napoca

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

62

30.05.2013, 20:20

Stiu si eu locuri pe Mures cu cascade, unde ai nevoie de echipament mai puternic pentru a putea avea sanse sa poti scoate pestele din curentii deosebit de puternici. Alte locuri cu ape adanci, praguri, mal abrupt cu copaci si cioate prin adancuri, valtori, curenti unde la fel tre sa ai un echipament pe masura. Dar niciodata nu m-am gandit la o instalatie de scos tancuri din apa. Poate inca nu am practicat pescuitul marin. Sunt de acord ca instalatia trebuie adaptata metodei folosite, locului si pestilor tinta, dar nu-s de acord cu extremitati. :nu:

ovidiu

Știucă

Răspunsuri: 811

Locație: Timişoara/Jud.HD Sîntandrei

• Scrie un mesaj privat

63

31.05.2013, 06:51

Bine, dar şi dacă ai un echipament ca al lui nu-i obligatoriu să-l foloseşti de maniera aia, cu acel echipament eşti asigurat în situaţii limită şi cu somni mai mari decât cel din video. Fiecare loc cu specificul lui şi echipamentul corespunzător.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

64

31.05.2013, 14:09

Tipul este disperat! Singurul tel este sa puna pestele pe mal ultrarapid.Placerea drillului...Puteti sa ma criticati ca eu chinui pestele , dar pentru mine drillul inseamna totul! Deci trebuie sa fie ca si ...preludiu pt femei :ochi: