Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

sau daca nu ai acces OK la apa dar aia mai mari probabil iti vor face praf grip-ul si se ranesc aiurea ...
a dus-o linga barca i-am priponit boticul cu grip-ul,si cind brusc s-a zbatut o data a plecat cu gripul in bot,pentru ca nu fusesem prevazator sa imi pun cureaua dupa incheietura miinii..
Sa departat cam 1.5m de barca,si cind a scuturat odata din cap, asa a zburat gripul de la ea din gura de nu sa vazut..Nu va spun ,ca m-am simit ca un microb..
nu a stiut cum sa apuce mai repede grip-ul
Desi nu am vazut pana acum un Boga Grip pe ebay, as recomanda urmarirea site-urilor de profil, poate apare ceva la pret rezonabil! Gigi! crezi ca ar fi o soutie flotorul pus pe grip ca cel din poza ?i-am priponit boticul cu grip-ul,si cind brusc s-a zbatut o data a plecat cu gripul in bot
. ce zici ? te incurca ? sau e prea mic ?
.
Trei flotoare is cam multe pt. acelasi grip...crezi ca ar fi o soutie flotorul pus pe grip ca cel din poza ?
. numai unul e flotor!Trei flotoare is cam multe pt. acelasi grip... .
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH