Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Salut,spuneti-mi si mie va rog cum ati facut prinderea sondei de suport.Am un Hummin.728 si am luat un suport(Suport barca sonar Jaxon Tele 30-60cm )exact ca cel postat dar nu am reusit sa prind sonda de suport.Suportul are un hexagon din plastic format din 2 piese care nu se "pupa"cu sunda sonarului.Trebuie facuta o adaptare ceva?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:33)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu conteaza atata timp cat este, in masura posibilului, cat mai aproape de "verticala" firului cu momeala.Pe timpul pescuitului la clonc, unde e mai bine sa fie montată sonda, la pupa sau la prova, ori pe un bord?
are cineva idee unde se gaseste un cablu de alimentare la acumulator de 12v si cam cat ar costa?
multumesc!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH