... huh, sper sa prind cat mai curand un somn serios ca anul asta inca nu am scos niciunul frumos la o poza ...
Eu inca nici unul la poza! :(
... din cate stiu Zoran nici nu ai iesit prea des inca in cautarea somnului ... poate weekend-ul care vine![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Varsi(PR) Italia, Piatra Neamt-Romania
Profesia: lucrez cu niste oameni minunati
Parerea mea este ca spinningul este cel mai curat si lejer stil de pescuit.
), dar lejer, deloc!
Pai intr-o partida am cel putin cateva sute de lanseuri...si geanta de spinn ce o port in spate are minim 8-9kg.... la un echipament in mana ce se apropie de 1 kg si in special cand folosesti jiguri grele care trebuie jucate in curent cred ca faci cel mai tare antrenament de sala.. dupa doua ore de jiguit continu in curent pe adancimi peste 5 m nu imi mai simt mana si chiar am facut sport la viata mea ...daca mai ai si sansa sa iti dea un somn peste 1,5 m care sa trebuiasca scos cu echipament de spinn(a se intelege mult mai ligh decat cel de stationar sau clonc)...plus cativa km pe jos pe malul raului in cautarea locurilor de atac ...cred ca devine foarte lejer spinningul sper ca aceste randuri sa iti dea o idee despre spinning la somn......asta nu inseamna neaparat ca nu stii deja ......dar poate tu nu cari atatea naluci cu tine.... Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
), adrenalina pura in momentul atacului, "stealth-ul"...
Locație: Varsi(PR) Italia, Piatra Neamt-Romania
Profesia: lucrez cu niste oameni minunati
Sa le luam un pic pe rand:Pt.pescuit la clonc aste o adevarata investitie,barca,lansata, sonar si motor,daca tragi linie la final si vede sotia totalul banilor,instant divortezi
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.Incearca sa te uiti la punctul 4 +barca,lanseta,sonar,motor,cort etc.spuneti-mi voi dragi colegi pescari daca nu sunt de doua ori in avantaj cumparandu-mi barca,lanseta,sonar,motor,cort s.a.m.d.Ce ziceti?
Nu esti in avantaj.....pierzi 1,2,3
![]()
![]()
... doar 79 au votat si deja suntem la jumatatea anului
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH