Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 1. April 2013
Beruf: Finisaje in constructii
legat de CROCODILURI pot afirma ca mi-ar place daca ar fii putun mai dure(rigide)!nu prea suporta greutate mare si la ''contra'' traba sa i-o dai sanatos
! are un aprieten 4 dintrastea si
....vai...ce face cu ele de mie mi-i mila! lupte libere in toate felurile(ce tine de pescuit)....acum nu va inchipuiti ca taie lemne sau stiu io ce alte nebunii ! strict parerea mea ........ca sunt rezistente si au si un pret mic! ........sunt totusi prea ''moi''!
Registrierungsdatum: 14. Februar 2013
Beruf: Student, liber-profesionist
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Cosmine, renunta la ele numa` cand simti tu ca-i momentu`.Ma descurajati, dar nu renunt la ele pana nu dau cu![]()
... o s-o schimb si io candava, cand ma supara... daca...
.
Fratilor, si Germinele sunt diferite, sa stiti ca pe langa cele cu tronsonul foarte moale, sunt si cele pentru intepat, cu varful semirigid; eu am in colectie 5 Germine si am patru modele, facute-n DDR.
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Am in atelier un radio cu lampi (cu FM totusi!) pe care am 2 bibelouri pesti d-aia de sticla asezati pe un macrameu... ii coltzu` nostalgic... imi lipseste balerina si setu` de elefanti...Comparatia cu "batatorul de covoare' este facuta de maini prea fine, dar...mi-a placut si atasamentul fata de masina veche!
. Ma descurajati, dar nu renunt la ele pana nu dau cu![]()