mai exista si ieftin si bun. doar ca trebuie sa ai rabdare sa nu fi primul care cumpara ultima scula la moda.
eu mi-am luat 3 bete TICA POWER BOAT 2.1M pt somn la clonc, betele erau intital peste 170 ron , mi-am luat una cand s-au redus la 50 % si pe urma am luat ultimele doua cu 48 ron. totul este sa nu te grabesti ....
mai zic ca mi-am luat barca de 5m si motor yamaha 10 cai 4 timpi care avea 38 ore de functionare cu 1200 eur.....am cautat si asteptat barca un an de zile.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Lugoj
Profesia: Gura casca into firma de pantofi nemteasca
Departe de mine acest gand, nu-mi pot permite sa vb despre niciun coleg, vb in general, chiar ar fi pacat de cineva care-si permite sa nu-si cumpere.Si aia de la fabrica de scule scumpe au copii pe care tre sa-i creasca.Cunosc tipi care plang daca pierd 10 carlige cu 10 plumbi si mereu le spun "Daca lucrai la fabrica de carlige ti-ar fi convenit sa piarda lumea carlige sa MANANCA si gura ta ceva"in cazul in care vorbeai de mine
Eu folosesc de regula sculele din clasa medie … adica nu ma intereseaza lansetele ce costa 600 de euro dar nu ma incanta nici cele care costa 50-60 .... la fel si in randul mulinetelor si chiar si a voblerelor cu toate ca aici de obicei sunt dispus sa platesc mai mult decat mediu pentru ceva ce ma intereseaza.
Sunt de parere ca cele care costa 50-60 au un motiv sa coste atat pentru ca daca te gandesti ca un set de inele de calitate ajunge la pretul asta atunci te pune pe ganduri la cat de calitativa poate fi respectiva lanseta. La fel nu vad rostul unei lansete de 600 de euro unde de fapt numele costa minim jumatate din pret. Nu spun ca nu ar fi de calitate pentru ca din ce am incercat a fost mai mult decat OK dar totusi nu as plati dublu fata de cat as fi dispus sa platesc pe o lanseta pentru o diferenta pe care o consider destul de mica.
Trebuie sa recunosc ca mie imi plac oamenii aia care isi cumpara ultimele aparitii in domeniu si renunta la cele pe care le aveau ... in felul asta imi cumpar chestii bune la 30% din pretul initial cu produsul aratand ca nou![]()
Depinde cu ce scop ajungi la cumparaturi! Daca este vorba de utilizarea echipamentului, mai ales in vremurile astea, parca ma gandesc si eu de doua ori inainte sa ies cu ceva deosebit, ca nu se stie niciodata, si, intr-adevar, nu prea mai este cazul sa vii cu scule de top in foarte multe locuri. Dar daca cauti ceva pentru colectie, atunci se schimba treaba, daca ajungi aproape de un EXIST 50'th LIMITED EDITION, de un EXIST HYPERBRANZINO CUSTOM, sau, ca sa nu mai spun, de un ABU GARCIA AMBASSADEUR AE 74 ZPI BLACK GOLD sau, mai grav, RED GOLD, daca reusesti sa ai suficient noroc sa o poti plati, parca este pacat sa nu o inhati!![]()
[ ... ] Cu nalucile am insa tendinta sa fac colectie.![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH