.

LARY , cel galben cu balama este de la rapala? ce evolutie are?
pai atunci cam ce mi-ai recomanda pentru o apa asa adanca? ma gandesc ca somnul sta pe fundul apei si daca nui dai acolo incerci degeaba!!sa incerc mai mult pe twister cu un cap mai greu ? sau sa il astept noaptea si sa insist mult pe suprafata?
mai ales daca "folosesti functia de iluminare" in intuneric vezi doar niste puncte verzui care se apropie de tine si la un moment dat explodeaza apa in jurul lui, simti in brate si chiar in coaste o forta imensa dupa care naluca dispare in adancuri si daca ai intepat la timp incepe un drill ... Chiar daca nu reusesti sa scoti pestele, momentul atacului te va marca in mod sigur fara sa vrei ... acele clipe sunt greu de descris in cuvinte, acele clipe tebuiesc traite
.
.
Cum reusiti voi sa scufundati un J13 la 4 m?
Ale mele nu coboara mai mult de max 1,5-2 m...E drept ca nu dau in curent foarte puternic cu ele .In apa care curge lin ,recuperat usor , il aduc undeva la 0,5-1 m adancime . Deci?
J 13 la trolling am reusit sa agat odata intr-o cioata aflata la 3.2m dar era si curent si aveam si "viteza" ma grabeam sa ajung la masina ...Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH