Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
buna ma numesc imi
ma numesc nagy kaiser imre am 34 de ani din tirgu mures .imi pare bine ca am gasit acest forum inseamna mult pentru schimb de experienta.pescuiesc pe riul mures si olt cu cloncul aproximativ de

3 ani
Bine ai venit printre noi!
Salutare si bine ai venit !
Bine-ai venit Imi!

Imi!
Sezonul de clonc acus' incepe, asa ca, daca ai intrebari sau ne poti relata din experienta sai intamplarile tale, GO!
Salutare si bine ai venit !
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
salutare Imi si bine ai venit,
sunt interesat de experienta la la clon pe raul Olt (si nu numai) deci, astept astfel de informatii (nu locuri) doar informatii
Bine ai venit !
Salut, cat ai ajuns in amonte pe Olt? Ai incercat si pe lacurile de acumulare, sau doar pe rau?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
numai pe lacurile de acumlare
salut si bine ai venit
te asteptam la pescuit de mustaciosi si pe dunare. cu stima.