Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Salutare tuturor!
Ma numesc Marius Murgila,am 45 de ani,sunt din Craiova si sunt un impatimit al pescuitului la somn.Pescuiesc numai in zona cazanelor dunarii unde merg in fiecare weekend.Sunt bucuros ca in sfarsit v-am gasit.
Salut si bine ai venit !
Salut Marius,

si
Incet incet tot mai multi pescari de somn iasa la iveala! Super...Ce stiluri de pescuit
Bine ai venit!
Asteptam sa ne impartasesti din experienta ta!
Ca si stil prefer pescuitul stationar din barca unde apa are intre 30 si 70m adancime.La clonc a-m incercat de mai multe ori, dar nimic ,un singur atac si ala ratat.
Salut si bine ai venit !
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Salut Marius si bine ai venit
O experientza noua este intotdeauna un subiect interesant
salut Marius,
bine ai venit
chiar aveam nevoie de un pescar din acea zona sa mai precis care pescuieste numai in cazane - o zona superba din punctul meu de vedere
informatiile venite din acea zona sunt extrem de bine venite si ar scutii o gramada de drum si timp pierdut degeaba
asdar multumesc anticipat pentru astfel de informatii.
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!