Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Zoran cu aia da la obleti (lipusi).Am vazut un faina la Zoran,un x-zoga... ,numa bun la woblere..pentru Mures..
Zoran cu aia da la obleti (lipusi).Am vazut un faina la Zoran,un x-zoga... ,numa bun la woblere..pentru Mures..![]()
(glumesc... intr-un fel...![]()
)
Pai ,ne adaptam la conditiile existente..Daca as pescui pe Po sau Ebru,probabil ca as alege alte puteri la lansete..Am vazut un faina la Zoran,un x-zoga...,numa bun la woblere..pentru Mures..
In primul rind,actiunea ei,este un fel de moderat fast-suficient de tare ca sa dai teapa cu ea si, suficient de moale ca sa se incarce bine cind lansezi chiar si cu woblere mai usoare..Destul de bine echilibrata pentru lungimea ei,estetica de nota 10...Desi nu sint adeptul lansetelor mai lungi de 7ft,mi-ar place sa am acea lanseta pentru cranck-uri si linguri pina in 20grame..Pai ,ne adaptam la conditiile existente..Daca as pescui pe Po sau Ebru,probabil ca as alege alte puteri la lansete..Am vazut un faina la Zoran,un x-zoga...,numa bun la woblere..pentru Mures..
Ce-ai gasit fain la ea? Cum ai descrio?![]()
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
la ce face ala acolo poti sa-i spui cum vrei numai dril nu . mai degraba i-as zice bataie de joc si chiar nu vad unde e placerea in asa ceva(decat vorba bancului"si cand simti placerea bade? - Cand dau pe langa "
)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH