Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

41

20.02.2013, 18:13

Asa-i Ghita ,asa-i...Se vede ca si tu pescuiesti pe Mures! Uite o chestie (cam off topic e drept) ,pescuiam pe Olt si nu se vedea nici o activitate la suprafata .Colegul , obisnuit cu Oltul ,zice sa ne oprim ca nu are rost sa mai insistam ca nu rapeste nimic! Sunt convins ca avea dreptate cunoascand obiceiurile Oltului sub baraje...Dar eu am ramas mirat si parca am si spus :"Pai daca pe Mures am pescui doar cand rapesc pestii vizibil ,ar cam trebui sa stam acasa!" :rizi:

42

20.02.2013, 19:31

Pai ,ne adaptam la conditiile existente..Daca as pescui pe Po sau Ebru,probabil ca as alege alte puteri la lansete..Am vazut un faina la Zoran,un x-zoga... :buaaaah: ,numa bun la woblere..pentru Mures..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

informer

Administrator

• Autorul acestui subiect este »informer«

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

43

20.02.2013, 19:55

Am vazut un faina la Zoran,un x-zoga... ,numa bun la woblere..pentru Mures..
Zoran cu aia da la obleti (lipusi). :rizi:
(glumesc... intr-un fel... :) :noroc: )
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

44

20.02.2013, 21:01

Am vazut un faina la Zoran,un x-zoga... ,numa bun la woblere..pentru Mures..
Zoran cu aia da la obleti (lipusi). :rizi:
(glumesc... intr-un fel... :) :noroc: )

:bravo: pai normal, ca obletii pe Rin au ochii cit bila de biliard! :rizi:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

45

20.02.2013, 21:02

Pai ,ne adaptam la conditiile existente..Daca as pescui pe Po sau Ebru,probabil ca as alege alte puteri la lansete..Am vazut un faina la Zoran,un x-zoga... :buaaaah: ,numa bun la woblere..pentru Mures..

Ce-ai gasit fain la ea? Cum ai descrio? :gandesc:

www.pescuit-la-somn.com

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

46

20.02.2013, 23:38

Echipamentul meu ce il folosesc la spinning la somn se apropie de 800 de grame(360 grame lanseta si 410 mulineta).Va pot asigura ca pot pescui cu combo-ul asta cateva ore bune fara sa am probleme la maini, inca nu mi s-au umflat sau ceva de genul asta :zambet: .Cand simt ca imi oboseste incheietura mainii ma odihnesc 2, 3 minute si reancep.Mi-ar placea si mie sa pescuiesc la somn cu un echipament de vreo 400, 500 de grame(am la salau) dar cum pescuiesc si pe Po si in alte locuri unde somnii sar de 2 metri, a trebuit sa ma adaptez si sa imi achizitionez ceea ce am vazut si eu ca ar trebui sa am nevoie ca sa pot scoate captura pentru poza.Chiar ma gandesc sa imi mai cumpar o mulineta ce are 500 grame sa o inlocuiesc pe cea ce o folosesc acum, mulineta ce ar ingreuna echipamentul cu 100 de grame :zambet: .Inainte sa imi achizitionez combo-ul asta dupa ce citisem pe net diferite pareri cum ca un echipament greu rupe mana foarte repede eram preocupat, acum sunt multumit in mare de alegerea facuta si daca o sa simt nevoia sa chimb ceva eu o sa ma duc catre supradimensionare :zambet: Cum zicea cineva mai sus macar acum cand sunt tanar sa pescuiesc in felul asta, cand nu o sa ma mai tina spatele o sa ma dau pe clean sau alte specii :zambet:

LARRY

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

47

21.02.2013, 09:08

Subdimensionarea vs. supradimensionarea echipamentului.
Nici, nici...... doar adaptarea la stilul de pescuit și condițiile reale din zona respectivă, acești factori impun subdimensionarea sau supradimensionarea echipamentului. :pescuit:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

48

21.02.2013, 13:06

Ce-ai gasit fain la ea? Cum ai descrio? :gandesc:
In primul rind,actiunea ei,este un fel de moderat fast-suficient de tare ca sa dai teapa cu ea si, suficient de moale ca sa se incarce bine cind lansezi chiar si cu woblere mai usoare..Destul de bine echilibrata pentru lungimea ei,estetica de nota 10...Desi nu sint adeptul lansetelor mai lungi de 7ft,mi-ar place sa am acea lanseta pentru cranck-uri si linguri pina in 20grame..
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:

Răspunsuri: 133

Locație: Bucuresti - Onesti

Profesia: Student, liber-profesionist

• Scrie un mesaj privat

49

21.02.2013, 13:12

Ce model e, mai exact?Abia mi-am luat o lanseta, dar ma bate gandul la inca una, ca mi s-a pus pata sa comand ceva din afara :zambet:
Always C&R

IonutFishing

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

50

21.02.2013, 13:47

xzoga mastery 80h2
cea albastra

www.pescuit-la-somn.com

Răspunsuri: 133

Locație: Bucuresti - Onesti

Profesia: Student, liber-profesionist

• Scrie un mesaj privat

51

21.02.2013, 14:47

Credeam ca e vreuna din alea de ziceai tu, Zoran, ca unul din criteriile importante e sa nu depaseasca 100E
Arata bine, dar si pretul...e un pic cam piperat...Dar am vazut eu cate ceva interesant pe site-urile din Germania si Franta care se incadreaza in 100E :bucuros2:
Always C&R

IonutFishing

52

21.02.2013, 17:52

Pretul reflecta calitatea..

Ediseu

Știucă

Răspunsuri: 695

Locație: London

• Scrie un mesaj privat

53

21.02.2013, 20:14

Salut
Nu intotdeauna pretul este direct proportional cu calitatea!!
Sa nu uitam cu ce am inceput toti pescuitul acuuu........30..40 de ani! :pescuit: (ma refer la cei ce se incadreaza)....
Sa nu uitam acele momente cand probabil o Germina cumparata pe vremea raposatului facea minuni!!!in combinatie cu acele grozave mulinete Delfin daca -mi aduc bine aminte !!
Mergeai la Dunare? Mergeai in Delta, la momentul respectiv erau AUR!!!
Oare s-au schimbat pestii??sau ...
Va mai amintizi de ToKOZ daca am scris corect, mai am doua in tara, fibra plina!!!
Unde incadram acest arsenal la supradimensionat sau la subdimensionat??
Nu contest faptul ca timpul a schimbat obtiunile noastre, dar sa nu uitam ce pesti se prindeau pe vremuri :pescuit: :pescuit: :pescuit: :pescuit: (ma refer la noi in tara)si ce se prinde acum!! :doaaamne:

Ediseu

Știucă

• Scrie un mesaj privat

54

21.02.2013, 20:25

Scuze si ca out of topic
Ce suparat sint ca, CLUJUL pierde cu Iuventus :nu: :nu: :nu:
Sa ne intoarcem la cele sfinte :pescuit: :pescuit: :pescuit: :pescuit: :buaaaah:

55

21.02.2013, 20:28

ediseu,

atuncea erau pesti, multi pesti, comparativ cu ziua de astazi.
din pacate omul nu a invatat ca evolutia are beneficiile ei dar si distruge multe alte lucruri si din pacate unele din ele sunt iremediabile si irecuperabile
natura si tot ceea ce tine de ea, face parte din aceste lucruri.
evolutia distruge si paradoxul este ca omul lupta prin evolutie sa recupereze ceea ce a pierdut tot datorita evolutiei.
Arges, Avat, Delfin, Tokozs, Germina, etc.......doamne ce timpuri

Ediseu

Știucă

• Scrie un mesaj privat

56

21.02.2013, 20:43

Ce bine zici
Adiwolf :prieteni:
Sa trecem la cele sfinte :pescuit: :necajit:

Nu contest ......

Puterea financiara a nimanui DAR!!! Ar trebuii sa ne gandim putin si la cei ce vin din urma si pun o intrebare normala:
Astăzi, 20:26

Va multumesc pentru raspuns! Ce lansete imi recomandati intr-un buget de aproximativ 200 de lei?
Ce ar trebuii sa raspunda la acest deosebit topic??
Sa taca!!!!Sau doar sa citeasca!!
Ei aici eu cred ca este problema la supradimensionat sau subdimensionat!!
Informer te felicit ai deschis un topic beton!!!
Ai reusit sa-mi amintesti de copilarie!!! :prieteni:
Tre sa avem grija si de EI!!!
Chiar daca sintem plecati care pe unde, pe mine personal tot la Dunare ma trage ata cel mai tare asta o spun cu mana pe inima!! :pescuit:

mihaigost

Șalău

Răspunsuri: 307

Locație: bucuresti

Profesia: inginer electrician

• Scrie un mesaj privat

57

21.02.2013, 21:22

Si ce erau timpuri rele??
Germina mai am si acum si cu folos.

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

58

29.05.2013, 22:56

din greseala am dat de chestia asta:

Video
-

Video

Siluri a spinning con canna da popping - YouTube

... cam asta ar fi drilul cu un echipament supradimensionat. individul e pescar de apa sarata unde cauta niste monstrii de GT si a zis sa isi incerce echipamentul ala si la somn. Rezultatul se vede :rizi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

59

30.05.2013, 10:10

la ce face ala acolo poti sa-i spui cum vrei numai dril nu . mai degraba i-as zice bataie de joc si chiar nu vad unde e placerea in asa ceva :nu: (decat vorba bancului"si cand simti placerea bade? - Cand dau pe langa " :zambet: )

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

60

30.05.2013, 11:07

la ce face ala acolo poti sa-i spui cum vrei numai dril nu . mai degraba i-as zice bataie de joc si chiar nu vad unde e placerea in asa ceva :nu: (decat vorba bancului"si cand simti placerea bade? - Cand dau pe langa " :zambet: )

exact, poti sa ii spui oricum numai dril nu. efectiv somnul ala nici nu stia ce se intampla cand s-a trezit de sub cascada direct pe mal cu o manusa in gura :rizi:

echipamentul ala omoara orice urma de placere a drilului (bine, ca si el trage de el de parca ar fi la 100 de metri distanta si da sa intre prin cine stie ce obstacole) si cam asta inseamna pescuitul cu un echipament supra-dimensionat. prin comparatie as putea spune ca situatia ar fi similara cu un somn de 2kg prins cu echipamentul cu care dau acum la somn ... adica dril zero.

ps: bine ai revenit printre noi C. :rizi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm