Numele meu este Virgil Gabriel Pandele, am 17 ani (fac 18 in august anul acesta) si sunt din Bucuresti. Sunt pasionat de pescuit de mult timp, dar abia anul trecut am reusit sa-mi achizitionez echipament de pescuit si am inceput sa iau in serios acest sport si sa ma documentez (am citit foarte mult: carti, forumuri, reviste; de vreo doi ani cu asta imi ocup timpul liber, bineinteles cand nu sunt la pescuit :D). Mi-am propus sa fac acest pas, vazandu-l pe Jeremy Wade (gazda emisiunii "Monstrii apelor") si monstrii pe care i-a prins. El a fost cel care mi-a dat incredere ca pot face acest lucru.
Pana acum am pescuit numai la crap, desi mi-as fi dorit sa ajung si in Delta si pe Dunare pentru pescuit de somn si stiuca, dar nu s-a putut. Anul acesta mi-am propus sa ajung in aceste locuri si de aceea ma documentez pentru un echipament de clonc. Am o lanseta pentru spinning la somn si una tot pentru spinning la stiuca si vreau sa imi cumpar un multiplicator si o lanseta pentru clonc. (cu ocazia asta tin sa-mi cer scuze ca nu am trecut pe la rubrica de prezentare inainte sa pun intrebarea in sectiunea de echipament).
Pescuiesc exclusiv Catch&Release, deoarece sunt de parere ca este de ajuns ca am invins pestele, nu trebuie si omorat.
Sunt optimist si cred ca oricine daca isi propune sa faca ceva, cu siguranta va reusi!