daca eu si evergreen ne achitam cel tarziu joi, e vro problema? Adi, AdiSb, Larry?
daca eu si evergreen ne achitam cel tarziu joi, e vro problema? Adi, AdiSb, Larry?
Din partea mea nu este nici o problemă, îmi pare rău că nu am cu ce să te ajut.![]()
, daca nu stabileam asa, preferam sa vina prima comanda fara mine!!
care este termenul limita pt a fi in ``prima ``comanda pt un clonc?![]()
eu astazi am intrat pe forum...si am vazut ce si cum
sper sa mai fie doritori sa ne putem ``cupla``la o alta comanda asta daca o sa mai doreasca si zoran sa ne ajute
toate cele bune
la cumnatul meu apare „PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account. ”. El spune ca pana acum doar a primit prin paypal. Este cumva vreo setare, vreo modificare care trebuie facuta?
Ce trebuie facut?
ai rabdare ca pe zi o sa te lamureasca cei care stiu cu siguranta.
Salvati-ma!!la cumnatul meu apare „PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account. ”.
Sper sa mearga!!!

sunt mortale) si fi linistit, in 2 - 3 saptamini va veni precis urmatoarea comanda. Si da, va mai ajut una - doua comenzi, pt ai arata lui Tilo ca functioneaza. Si dupa aceea mai ajut cu corespondenta, dar sper sa se ocupe Tilo direct de transport si de incasari.

)))nu i nimic zoran am sa intru in a doua comandaGabriel,
imi pare rau, dar am primit deja prima tura de cloncuri. Asteapta sa si vezi reactia celor care au cumparat (daca le mai da din mina cel ce primeste pachetul sunt mortale) si fi linistit, in 2 - 3 saptamini va veni precis urmatoarea comanda. Si da, va mai ajut una - doua comenzi, pt ai arata lui Tilo ca functioneaza. Si dupa aceea mai ajut cu corespondenta, dar sper sa se ocupe Tilo direct de transport si de incasari.
mersi frumos
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH