Pescuitul la rapitor este inchis, in Franta, pana pe 1 mai. Deci, anem , salai sau nu pot merge numai pe privat. Pe 29 martie merg insa in Extremadura (Spania). O saptamana la stiuca, black bass si mreana la naluci.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
......... ca vad ca numai voi 2 postati mai mult . nu e corect. bv baieti. succes
.....mai ales pe apa curgatoare e greu de braconat pestele si nu prinzi usor . .......
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
......... ca vad ca numai voi 2 postati mai mult . nu e corect. bv baieti. succes
daca baietii astia traiau in romania, garantez ca nu mai vedeai o poza, sau cel putin nu poze de pe ape libere.
anem,
la ritmul capturilor din iarna asta ce naiba o sa faci la primavara? cred ca va trebui sa angajezi un fotograf
superbi avatii
Off topic:Ce dor imi e de tara mea Romania.
Sa nu-mi aduc aminte.....mai ales pe apa curgatoare e greu de braconat pestele si nu prinzi usor . .......
te inseli amarnic, crede-ma.
cand vei considera ca le-ai vazut pe toate in domeniul braconajului piscicol, vino pe Olt - o sa ramai surprins(neplacut)
Siretul si mai ales Prutul este inca destul de salbatic si inca tine peste comparativ cu Oltul sau cu Muresul
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH