Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Ce am totdeauna la mine... apa/bere...
Bineeeee... no sa nu uiti...11. apa sau bere fara alcool!!! Pe caldura si in barca trebuie sa fim extrem de atenti cu alcoolul, mai ales ca e cunoscut pt incetinirea reactiilor si pt neatentie sporita urmata de accidenteCe am totdeauna la mine... apa/bere...
Bineeeee... no sa nu uiti...11. apa sau bere fara alcool!!! Pe caldura si in barca trebuie sa fim extrem de atenti cu alcoolul, mai ales ca e cunoscut pt incetinirea reactiilor si pt neatentie sporita urmata de accidenteCe am totdeauna la mine... apa/bere...
![]()
.
Acu` lasand gluma la o parte sa stii ca io intotdeauna is foarte atent cu berea... sa n-o uit sau sa n-o vars cumva prin barca.![]()
Pfoaaaa... 200m de franghieMai adaug:
1.Ancora(greutate)+franghie(eu am 2 de 100m).Ati putea spune: "Ancora la Clonk????".Eu as folosi o greutate de 5Kg ptr.micsorarea vitezei de deriva.Franghia e bine s-o ai oricum la tine.
Pfoaaaa... 200m de franghieMai adaug:
1.Ancora(greutate)+franghie(eu am 2 de 100m).Ati putea spune: "Ancora la Clonk????".Eu as folosi o greutate de 5Kg ptr.micsorarea vitezei de deriva.Franghia e bine s-o ai oricum la tine.... da` ce faci frate cu atata, te ancorezi in mijlocu` cazanelor?
![]()
La mine organizarea pescuitului la clonc e forte simpla.
Lanseta sta in suportul ei ce se afla in spatele meu, eu stand pe bancheta din spate pe dreapta barcii. Pick-upul mulinetei e deschis iar eu tin firul in mana stanga. Cu drepta cloncanesc. Sonarul este chiar in fata mea. Nu utilizez nici un fel de ancora. Am motorul electric la apa si-l pilotez cu telecomanda de picior daca este nevoie. Asta-i tot.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Cata« (25.01.2013, 17:32)
Cata, si eu sunt stangaci dar la clonc sunt ambidextru. Stau pe dreapta pentru ca sonda e pe partea dreapta a barcii, ecranul e si el tot pe partea dreapta, daca-l pun pe stanga se vede negru cu ochelarii polarizanti, pick-upul e deschis pentru ca las fir cand trebuie sa cobor repede, teapa dau cu mana. Ah, suportul lansetei e in spate pentru ca asa e construita barca. Nu-l pot deplasa.
de ce montura sub clonk? chiar asa tintit vine muciosul de nu se abate din drum 1 m daca montura e pe cealalta parte a barcii ?
12. montura sa stea direct sub loviturile de clonc, dar in asa fel incat sa fie bine vizibila in conul sonarului
Am avut un articol scris si aproape terminat, tra' sa-l caut...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH