Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Cred ca unii dintre noi s-au gandit, macar la acest lucru: dupa cum unii deja, poate, au si incercat
. Sa confectionezi singur un clonc!!!! Pana la sfarsitul anului 2012, cei care s-au gandit, deja,cat si cei care vor prelua aceasta idee, poate ne vom intalni, intr-un Club al Cloncarilor, dupa cum spunea cineva, eventual sa ne laudam cu propriile creatii!!! Cum vi se pare ideea??
Nu ati incercat pana acum, dupa toate cloncurile pe care le-ati vazut si incercat, sa confectionati unul care sa reuneasca toate caracteristicile cloncurilor preferate?
Dupa ce am vorbit cu Zoran, si mi-a spus ca Black Cat-ul Carbon este mai mult de design decat de utilitate, ma gandesc sa ma hazardez cu un clonc din carbon, cu maner din lemn, dar pastila si tija sa fie din carbon.
pt ca vreau sa mi fac 1-2 cloncuri.asta asa ca in momentul in care am inceput sa descopar pescuitul la somn si citind tot felu de articole povesti vorbind cu ``batrani`` in ale pescuitului la somn toti imi spuneau si sugerau sa fac rost de un clonc de la un lipovean facut de el...am si vazut intr un fel lucru asta...am luat un clonc in 2009 din comert un hunor si am batut pt prima data cu el pe olt...neavand nici o prezentare,trasatura mentionez ca nu foloseam un sonar deci daca am ridicat vreun somotel nu stiu dar nu am avut trasatura.in iulie 2010 mergand pe canal 36 de langa tulcea am intalnit niste localnici care au intrat pe canal si au iesit la mal aproape de unde pescuiam noi.au scos 2 somni din barca si iau legat ``priponit`` de mal ....sa scurtez am mers la ei aveau clonc am batut cu el...da o diferenta de la cer la pamant intre noo name al lor si ``marele``clonk hunor ce l putin asa credeam eu ca e mare
ideea e ca vreau neaparat sa mi achizitionez un clonk profi ca ebro2 ce l prezentat de zoran dar vreau sa mi si confectionez asta pt mine si nimic mai mult.uni de ai nostri in fata carora eu imi scot palaria Pescuit la somn: cum sa faci un clonc! 720p
voi ce parere aveti
toate cele bune
de un clonk lipovean ``original``nu.am luat de la cineva din giurgiu un clonk dar cunoscuti de ai mei care au experienta mai mare in pescuitul la clonc au zis ca este un clonk modest uni chiar au ras...pareri impartite scoate sunetul cand vrea batand ei cu el nu eu...mai cautam
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 12:59)
De-ai sti cat de simplu se pot face...in maxim doua ore este facut. singura chestie sa ai un strungar bun sa faca pastilele. in rest e simplu.Cloncurile arata foarte bine dar eu nu sunt capabil sa fac asa ceva. Si mie imi place sa simt vibratiile facute de clonc prin barca. Daca le simt eu ce sa mai zic de somni ?

Dupa cum a zis rabinul: si tu ai dreptate, si tu.. Eu cred ca ma incadrez la ambele categorii: daca mi se pune pata pe ceva, ori il fac ori fac in asa fel incat sa-l cumpar, pastrand proportiile. Si eu am facut diverse reparatii dupa multi asazisi mesteri, unele lucruri le-am facut de la zero, altele le-am remediat, dar cele care nu pot fi facute, cum ar fi un superbat japonez, n-ai ce face, trebuie sa-l cumperi!!!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH