Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
[.....]ca marimi in general am mers pe 7.5-8cm, dar intentionez sa scad aceste marimi si sa umblu si la gramaje[.....]
Ce este jigwobler?Poti te rog sa detaliezi?![]()
@anem
la inceput am incercat pescuitul cu plastice destul de mari, 8-10cm, iar rezultate.........canci,fapt ce m-a determinat sa le trec pe un plan secund sau mai bine zis sa le neglijez total
dupa ce am pescuit cu acel jigvobler si am inteles care este miscarea, dar mai ales faptul ca aveam peste pe zona pescuita de mine si nu stiam sa il prind, am inceput sa studiez miscarea nalucii si sa acord o atentie mai mare plasticelor
am gasit si acel stil de pescuit cu bila pe care ti l-am trimis si tie si care mi-a dat incredere.
de ce vreau sa scad marimea nalucii??
pai in primul rand la mine pe zona, rapitorul este mai receptiv la naluci de 5 maxim 7cm decat cele de 8-10cm - ma refer strict la gume si plastice
deasemenea am mers si pe Dunare pe Clisura unde am observat aceasi tendinta, adica un plastic de 7cm este perfect fata de 10cm cum credeam eu
din punctul meu de vedere, cred ca plasticele de 5-7cm sunt mult mai atractive si productive decat cele mari
probabil ca cele mari fac diferenta, selecteaza, dar ..............
in toamna asta am prins stiuca numai la plastice de 5-6cm maxim, cum puneam mai mare cum nu mai dadea nimic.
Eu am incredere in verde, verde glitter,firetiger, motor oil, alb, sidef, alb-culori, lime, galben, portocaliu si alte si alte culori in diverse combinatii...
oare asta vede pestele....... in functie de lumina....... sub apaSau ... ce culori ar trebui folosite?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH