Te sun maine, junior9007, sa stabilim cand si unde sa ne vedem. Eu stau in Militari, dar pana dupa pranz am de stat in Unirii, apoi tot in Militari. Tu in ce zona stai?![]()
)
romaneasca, desi sunt la „n”-a experienta de genul acesta!!!
Am mai asteptat pana tarziu dupa al doilea roman „serios” care trebuia sa-si onoreze datoria tot de pe 29, dar acesta n-a dat niciun semn, barem prima s-a scuzat ca nu i-au virat decontul prin contabilitate!! Nu-mi face placere sa ma tot justific, dar parca nici sa par tot eu neserios nu-mi convine. Daca maine se-ntampla din nou vreo figura, asta este, daca doriti, puteti lansa comanda fara mine, daca n-am intrat pana seara pe forum sa confirm rezolvarea situatiei!!!! evergreen, stai linistit , ca si eu astept salaru undeva pe maine sau poimaine
plus ca nu cred ca o sa pescuie cineva urmatoarea luna la clonc, cel putin)
. am inteles, mi-a rezultat 33E , o sa ii trimit ASAP, te anunt cand transfer. msUn clonc costa 29 euro. Transportul costa 17 euro. Au comandat 7 persoane, reiese 17 : 7 = 2,43 euro de caciula.
La toate astea se adauga 3% taxa paypal + 0,35 euro pe transfer care trebuie eu sa o platesc :(
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH