Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
vi le trimit prin posta contra o bere la intalnirea de la Dunare, la vara.
Din pacate filmele sunt format DVD si ISO-urile pe care le-am facut sa le copiez ulterior au mai mult de 4GB fiecare.Informer, poti pune filmele alea pe blog-video asa le poate vedea lumea. Altfel iti faci un cont dropbox si gata.
OK Adi, nici o problema.trimitele la mine prin posta si le urc eu pe Dropbox de unde le pot trimite link pt downland
le pot tine cate o saptamana pe contul meu pana descarca cine doreste (apoi am nevoie de spatiu)
iti trimit adresa pe MP
Underwater attacks il am de mult. Il pot pune pe dropbox dar numai in vizionare. Fara sa poata fi downlowdat. Dar trebuie mai intai sa ajung la serviciu. Miercuri se va intampla asta.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH