Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Am facut un cont pe site-ul de video blogging indicat de Tudor si am incercat sa vad cum merge.
Pare totul OK si accesul se face simplu, din browser, cu click pe un link.
Maine ma intalnesc cu Zoran si mai facem ceva teste dupa care postam aici toate indicatiile necesare.
Salut prieteni,
Informer a facut o treaba faina, merci atat lui cat si lui Tudor. In urmatoarele 2-3 ore putem face o proba daca functioneaza sau nu...
Acesta ar fi link-ul spre conferinta web: Pescuit.blog
In fereastra sub care scrie "Entrer" puteti introduce Numele vostru si apoi accesati "Entrer".
index.php?page=Attachment&attachmentID=546
Pentru a scrie sau a pune o intrebare, completati ca in imaginea urmatoare fereastra de jos, iar cand dati Enter va fi afisat in ecranul de chat din dreapta imaginii video.
index.php?page=Attachment&attachmentID=547 . index.php?page=Attachment&attachmentID=548
De aceea consider ca asa o intrunire cum este cea propusa de Zoran este super benefica.
Sincer imi pare foarte rau ca nu pot participa si nu va pot cunoaste. Cu stima MG
Acesta ar fi link-ul spre conferinta web: Pescuit.blog
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH