Frumasa stiuca si un loc bun,avand in vedere ca a fost prima data cand ai participat,felicitari!!Paste fericit!!
superbe dihaniile ... ma inebuniti cu stiucanele voastre
...
Iti dai seama cum ne-o mers noua, la ceilalti pe balta... Bruno, Adi (cumnatul meu), Cata si mie. Am fost total si complet demoralizati, dupa ce am incercat tot posibilul cu toate nalucile si NU am reusit decit sa scapam 3 stiuci langa barca.
Gigi cu prietenul sau Adi au reusit sa scoata la poze nu mai putin de 14 stiuci!![]()
![]()
![]()
Cu oarecare parere de rau, Gigi, ca un domn ce este, mi-a oferit si mie imprumut un Belly Dog, ultimul din trusa lui, sa pot drillui si eu macar o stiuca. Binenteles cu rugamintea de nu-l pierde! Nu cred ca vreti sa stiti cum s-a intamplat, dar nenorocirea a venit...si Belly Dogu' se odihneste acuma undeva pe fundul baltii.
Mii de scuze Gigi si promit ca vei primi altul in schimb.![]()
[…]
Anem ,a inceput recoltatul avatilor??![]()
...................
Cu oarecare parere de rau, Gigi, ca un domn ce este, mi-a oferit si mie imprumut un Belly Dog, ultimul din trusa lui, sa pot drillui si eu macar o stiuca. Binenteles cu rugamintea de nu-l pierde! Nu cred ca vreti sa stiti cum s-a intamplat, dar nenorocirea a venit...si Belly Dogu' se odihneste acuma undeva pe fundul baltii.
Mii de scuze Gigi si promit ca vei primi altul in schimb.![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH