La ultima partida am avut doua degete unite de o ancora.In 10 min.le-am fortat sa iasa pe partea cealalta si le-am rupt spinnul
Colegul a scos voblerul de pe agrafa si din gura pestelui apoi a venit randul meu sa fac operatia.Un spinn tras inapoi din deget cu patentul(groaznic) si dupa ce-am eliberat degetul mare am trecut la partea a doua unde am fortat celalalt spinn sa iasa pe partea cealalta sa-l pot rupe.Aici a fost mai fain,pielea nu doare,doar scartaie cand incerci sa o strapungi.
pentru mine anul acesta revelatia a fost Berti Taifun. mi-a salvat cateva partide care pareau ratate
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Diogene« (24.10.2014, 23:25)
) foarte interesante nalucile ... sunt din metal sau lemn? faci si pentru altii sau numai pentru uz personal?Am avut partide bune acum pe toamna, cu modelul asta de 8,5cm,varianta floating si sinking.(homemade).
,dar nu se compara ce oscilantele de la berti. Am avut partide bune acum pe toamna, cu modelul asta de 8,5cm,varianta floating si sinking.(homemade).
dar sunt convins ca nu va merge rau....Desi, sincer anul asta,avatii au venit intr-un procent mai mare pe miscari si vibratii haotice(daca pot zice asa) fata de ce stiam pana acum.Bine,pana acum nici nu am pescuit cu naluci facute de mine.Asta nu inseamna ca se misca ca elicea
dar au ceva ce le place si mie-mi convine.O sa revin cu impresii de la prima 'udare" si poate daca merita
si un filmulet.
faine jucarii ai tot facut in ultima vreme, partenere! Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH