+1Parerea mea este ca bujia este ok, eu patesc asa ceva cand am apa in benzina sau s-ar putea sa fie de la bobina. Totusi verifica daca bujia da scanteie. Incearca sa cureti carburatorul sau scoate mufa de la furtunul de alimentere si lasa-l sa consume benzina din carburator. Repeta de cateva ori procedeul si poate vei scapa de apa sau de dopul creat.![]()
Pe o lotca asematoare cu cea din imagine...am mai pus pe ea motor de 4 cai si se misca binisor.
Cam 13 km/h cu 2 persoane.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »teo pes« (31.08.2016, 14:19)
O sa incerc zilele acestea sa mai ridic putin motorul mai sus pe placa, ii fac un inaltator provizoriu sa vad macar sa nu se mai ridice asa mult de varf. Revin dupa ce fac testul![]()
Multumesc!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: dr tr severin
Profesia: maistru electro mecanic,maistru constructii metalice,cazangerie si sudura
Salutare!
Se pare ca problema pe care am mentionat-o undeva in topicul asta a persistat. Nu am mai insistat sa o rezolv pentru ca oricum nu prea am avut timp de pescuit in ultima perioada, numai ca intentionez sa mai fac cateva partide pana la incheierea sezonului si una poate chiar weekendul asta.
Intre timp un mecanic care se pare ca a avut ceva mai mult habar fata de cei care s-au uitat pana acum l-a motor a zis din prima ca motorul e foarte bun, iar problema sigur este de la membrana pompei de benzina. A desfacut-o si arata cum se vede in poza si trebuie schimbata. Problema este ca pt un motor Selva atat de vechi nu se mai fabrica asa ceva... Am primit ca alternativa sa schimb pompa de benzina, care cu adaptare, piese si manopera ar costa 100E. O alta alternativa ar fi sa gasesc pe la cineva care dezmembreaza si sa iau o alta pompa cu totul in speranta ca e membrana buna...
Stie cumva cineva o alta alternativa? Se poate adapta o alta membrana de la un alt model de pompa de benzina? Sau stiti un alt loc in afara de site-urile evidente, de unde as putea lua aceasta membrana?
Fiind un motor destul de vechi nu as vrea sa investesc prea mult in el. As vrea sa il fac cat sa pot sa il folosesc macar anul asta si la primavara sa iau unul mai nou si mai bun, eventual si putin mai puternic..
Am rezolvat-o. Am gasit la o cunostinta care lucreaza pt o firma care face pompe de benzina pt Dacia. Si mi-a dat o bucata de material din care am decupat eu membrana. Acum nu se mai opreste. In schimb nu am reusit sa reglez carburatorul si cred ca trebuiesc schimbate bujiile pt ca nu sunt cele care ar trebui puse pe motorul asta(am verificat)...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH