In mod sigur nu sunt expert in mecanica, dar ma incanta faptul ca este mai simplu conceput. Mai putin de cautat atunci cand ai o problema...
Orisice sistem de aprindere fara sursa de curent aditionala ce-si produce singura curentul pt aprindere se numeste tip magneto'am avut o motocicleta care avea si , si , dar nu am mai intalnit , oricum se paare ca la tine e ca la drujba ...tot intrunul ,si bobina de curent si bobina de inductie si aprindere!
In mod sigur nu sunt expert in mecanica, dar ma incanta faptul ca este mai simplu conceput. Mai putin de cautat atunci cand ai o problema...
Orisice sistem de aprindere fara sursa de curent aditionala ce-si produce singura curentul pt aprindere se numeste tip magneto'am avut o motocicleta care avea si , si , dar nu am mai intalnit , oricum se paare ca la tine e ca la drujba ...tot intrunul ,si bobina de curent si bobina de inductie si aprindere!![]()
Pana in 5-6 cai e ok ! in afara faptului ca este putin mai zgomotos decat un 2T racit cu apa,sunt numai avantaje ,pana si uleiul de amestec merge de drujba !
![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH