Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
koooolaaaaceeee!!!! ...................scule pierdute !!!
, accidente
,telasa-n
cand ti-e lumea mai draga !!
koooolaaaaceeee!!!! ...................scule pierdute !!!
, accidente
,telasa-n
cand ti-e lumea mai draga !!
Eu as fi de parere sa nu mai fii asa vehement... imi aduce aminte de "meteorismele" "elitelor" pescuitului contra bietilor muritori... ceva de genu` casting vs. spinning ori spinning vs. stationar sau flying vs. toata lumea....
Daca barcile rigide ar fi fost superioare din TOATE punctele de vedere celor pneumatice, probabil ca cele din urma nu mai existau la ora asta... ori realitatea nu-i chiar asa.
Iar cat cantareste un anumit argument pt. o anumita persoana nu se poate transa la modul asta.
DA!
,, EU MA DAU !!!! "
Cu toate ca dracoveniile astea ar merita cele mai crunte morti, am recurs totusi la capcana clasica, care la activarea arcului se intoarce cu viteza si rupe gatul soarecului, fara sa se chinuie prea mult. Am pus 4 bucati prin garaj, sunt curios...
una mult mai "prinzatoare" si care omoara la fel de repede
.
Cea mai buna metoda de prins e cu nuca...una bucata nuca, pe lateral in capul ei se infinge o jumatate de scobitoare iar in lateral alta jumatate cu o bucatica de ceva bun, delicios si irezistibil pt mickey mouse. Se ia o bucata de pal subtire sau un capac de la vreo galeata si o farfurie mai adanca. Apoi nuca, partea din capul ei cu scobitoarea, se centreaza pe mijlocul farfuriei..o sa va ia ceva timp pana o nimeriti din prima...ideea e sa stea in echilibru. Dansul vine, trage de lateralul nucii, farfuria se dezechilibreaza si pica farfuria peste el. Asa il prindeti viu..si il puteti arde pe rug![]()
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (21.04.2015, 12:14)
Cea mai simpla metoda de a scapa de "Mickey Mouse" este sa-i lasi o pancarda la vedere pe care sa i se scrie ca la vecinul gaseste bunatiati mai de top raportat la ale tale ...
Ce stiti despre barcile Saturn, sunt bune? Ce ziceti de un sd 330. Sfaturi, sugestii, reclamatii.
Acest răspuns a fost de 3 ori editat, ultima oară de »marian_popescu« (22.04.2015, 22:03)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH