). Cit despre faptul daca are dreptul sa profeseze cineva ca ghid, sau sa faca pe linga servici ghid (-ușii), daca are autorizatie sa care pe cineva pe Dunare cu barca in conditiile in care le face Eugen, asta NU suntem niciunul de pe forum indreptatiti sa-l verificam, sa-l luam la raspundere sau sa ne "luam" de el, sa-l acuzam pt ceva ce doar presupunem! De nimeni de pe forum.
...dar in acelasi timp poza trebuie facuta intr-un mod prin care sa nu fie usor de recunoscut locul in care a fost efectuata captura. Recomandam ca, postarea unui loc de pescuit sa se faca cu atentie, posibilele certurile in urma ocuparii locurilor de pescuit facute cunoscute in public nu le vom accepta pe forum!...
si sa "vindeti" asa.
Am o mare rugaminte :incercati sa va abtineti sau daca nu puteti va rog faceti asta pe privat si nu mai incarcati atmosfera cu tot felul de fleacuri care va privesc personal
Banuiesc ca eu sunt una dintre zdrente. Fa tot ce-ti sta in putinta si ramai clona asa cum te-ai etalat aici.
P.S. rog anumite zdrente inguste sa nu comenteze daca nu au nimic de spus la subiect.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.Sări de informațiile utilizatorului
Sunt nou și mă prezint!
Locație: Timisoara
Profesia: administator firma si al vietii mele...
) si vei avea mai multe satisfactii!
.Urmatoarea iesire va fi una cu dedicatie,am gasit un gropan care promite!
Sunt nou și mă prezint!
Locație: Timisoara
Profesia: administator firma si al vietii mele...
.
, cine-a zis?
Nu tu o "flescaiala" a la Tudor, chiar nimic? Nici macar un mic exemplu cum nu se bate cloncul si totusi sa prinzi raportat la "experti" titrati de "doctori" cu state vechi de jde sute de ani...? ASTA-I cenzura curata...
Daca mai aud o data de "sforas" mi se indreapta si parul pubian... atat cat inca mai este...
tocmai mancam cand m-a deranjat domnul de mai sus. dupa cum se vede, nu i-am adresat niciun fel de cuvant, credeam ca e duus tocmai la polul nord, dupa cum promisese. eu nu-i mai scriu.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH