)
si aia de si-au luat azi Legend Extrem si motor de barca...

Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Batul este bestial!!! Felicitari si astept sa ajungi sa udam investitiile
Despre ce "LE" este vorba, daca tot sunteti la capitolu` "dezvaluiri"?![]()
Cert este ca inelele unt extrem de elastice si totusi tari ...Salau scrie pe batul ala!
Sincer...eu nu stiuDespre ce "LE" este vorba, daca tot sunteti la capitolu` "dezvaluiri"?![]()
, vazut , placut acum 3 saptamani...... o sa intru in posesia lui sambata. Inca nu le prea am cu denumirile astea
Parca eram cocalar cu masina aia.........Iote oligarhu'!Batul este bestial!!! Felicitari si astept sa ajungi sa udam investitiile
![]()
Benutzerinformationen überspringen
.
) cu toate ca daca-mi trimiteai tamburu`/fluturele de la Stradic, ti le strunjeam io sa nu se mai agate...
Si cu mulineta in folosinta mea si data la un amic pe balta "sa vada cum e" si care a zis ca el ...veci!
Uite poza:
) ,din acest moment nu ma mai intereseaza nici mulinetele!
Orice morisca de 200 lei de la Daiwa nu face acest lucru dintr-un motiv simplu ...au o alta gandire pentru "imbinarea" tamburului cu fluturele! Stai sa vezi ce misto ca punea cate o spira si pe buza aia mica sub fluture
Deci dragilor ,care vreti sa-mi vindeti /daruiti o supermulineta Stella , va rog cu respect sa o tineti pentru voi!Multumesc de intelegere!
) ,personal nu cred ,dar oricum PA biciclistilor!!!! 
… Zamfi, din pacate nu vad poza (interdictii de la locul de munca) dar din ce povestesti inteleg ca ai probleme si cu asta in ceea ce priveste firul.
Dar daca te uiti la Daiwe o sa-ti dai seama de ce nu se poate intampla asta ...Acuma nu te gandi ca nu pot pescui ,insa deja am ticul de a ma uita la tambur
de PP de 10lb, sau pe vreo mulineta ... trebuie sa ma uit.Benutzerinformationen überspringen
.