Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
.
si eu te iubesc cornele.s !Nu te-am jignit prietene. Asta am considerat eu ca esti dupa felul in care pui problema. Suntem destui aici nebanati, care "am facut echipa" ( ca despre asta este vorba ) si impartim aceleasi valente. Daca nu te gasesti printre ele te-apuci sa faci demonstratii de forta sau ce?
Cu BogdanBogdan se discuta intr-un anumit registru, dar se poate discuta si e bine ca se intampla asta pentru ca mai scoatem de sub semnul indoielii una alta, dar cu tine ce sa mai discutam? Mai vrei si sa cumperi de la mine.
Nu ma mai iubi degeaba. Rezolva-ti problemele.
si eu te iubesc cornele.s !
CHESTIONAR:
1:cum esti considerat daca dezvalui un loc bun de pescuit pe un forum?
a:imbecil
b:un om respectabil
2:ce ai de pierdut daca dezvalui un loc bun de pescuit pe forum?
a:ramai fara peste in balta
b:nu pierzi nimic,castigi admiratia unor membrii ai forumului
3:cum esti considerat daca expui o metoda care face minuni in pescuitul somnului pe forum?
a:prost
b:unul caruia trebuie sa-i multumesti
4:ce ai de pierdut daca expui o metoda miraculoasa in pescuitul somnului pe forum?
a:toate locuriile cu somn v-or fi secatuite de pesti
b:mai castigi niste admiratori
5:care este motivul pentru care intram noi pe forumul asta?
a:
6:cu ce m-a ajutat acest forum pe mine?
a:
5 + 6 raspundeti voi![]()
Inca odata Bogdan, postarea mea nu ti se adresa intru totul tie ci lui roger si altora ca el.cornel,
cuvantul "chibit" nu are nicio legatura cu ce-ai scris mai sus. poate ca intr-adevar, eu nu stiu sa convertesc un cuvant in ceea ce crezi tu ca ar avea sens, nu am priceperea asta.
si legat de contemporaneitate, sa stii ca de-aia academia romana mai accepta din cand in cand sa considere o gresala de exprimare generalizata ca si regula, tocmai ca se adapteaza la contemporaneitate. ai academia romana de partea ta.
cu acelasi respect.
eugen,
daca parerea mea pe care am incercat s-a argumentez cat am putut se poate numi ca "o dau in balarii", ti-as atrage atentia ca, dincolo de lipsa de politete, ar trebui sa inveti sa stii sa scrii. "fi-ti mai constructivi - fiti mai constructivi", "daca sti cum - daca stii cum". si am mai remarcat si altele de gen la tine, dar n-am chef sa fac poliitie lexicala pe-aici. spun asta doar ca si ecou la faptul ca spui ca scriu balarii.
apropos, de ce nu ma combati exact la balariile pe care spui ca le scriu?
de altfel, primul tau raspuns la ceea ce am scris despre cum pescuiesc a fost sa ma iei cam tare gen "de unde stii tu ca e bine asa si de ce te dai mare?", "voi giurgiuvenii", niste atitudini ce nu sed bine unui om ce se pretinde rational. nu facusem decat sa spun cum pescuiesc. nu asta e scopul unui forum? de ce ai o aversiune fata de noi, cu ce te-am deranjat? ca avem alte pareri pe care le schimbam doar daca vii cu o argumentatie logica si serioasa, nu doar ca asa zici tu?
adica ce te califica sa te situezi singur (chiar sunt curios prin ce resorturi cognitive, prin ce conexiuni intortochiate stiute doar si numai de tine), pe o trepta superioara mie, lui roger, si in general superioara noua, muritorilor de rand???
vocea si talentul?
Cred ca ar fi mai indicat sa iti ti sfaturile pentu tine,nu esti in masura sa dai sfaturi si lectii de viata cu aroganta de care dai dovada si mai ales lipsa "celor 7 ani de acasa".Acum sa-ti dau un sfat: daca inviti pe cineva la tine..si ti-e frica de talpiile lui ...da-i papuci pentru pantofi ! ca la muzeu ) ca nu cred ca stai intr-o moscheie.. sau sper macar e cel mai urat lucru care-l poti cere unui invitat , sa-i ceri sa se descalte..dece sa nu-i ceri sa scoata si pantalonii ? e cam acelasi lucru sa sti dar asta .. inseamna un nou capitol si nu e cazul aici.
E un forum, si nu un doctorat de literatura. Consider destul de josnic sa atacati cu asa ceva, sau sa atrageti atentia in acest sens
Iar pescuitul la clonc eu l-am invatat in Germania, si asa cum am scris pe site-ul explicativ, s-au prins cred ca tone de somn pe Dunare, Mures, Olt...toti la clonc dupa metoda invatata de mine in Germania.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH