In ecuatia asta conteaza foarte mult adancimea, grosimea firului si desigur greutatea "meteoritului"Bun echipament ai...se pare ca e curent puternic de folosesti asa gramaj.
Mult prea frumos pe Dunarea "aia a voastra"
Eu sunt curios pe ce adancime a pescuit Larry; pe zonele unde merg eu, e curent destul de puternic si e o problema sa tin fundul cu jig de 100 si fir de 15-20Lbs (mai gros nici nu poate fi vorba) si asta pe 10-12m adancime
Citat de la »suli«
Bun echipament ai ...se pare ca e curent puternic de folosesti asa gramaj.
In ecuatia asta conteaza foarte mult adancimea, grosimea firului si desigur greutatea "meteoritului"
Eu sunt curios pe ce adancime a pescuit Larry; pe zonele unde merg eu, e curent destul de puternic si e o problema sa tin fundul cu jig de 100 si fir de 15-20Lbs (mai gros nici nu poate fi vorba) si asta pe 10-12m adancime
Dieser Beitrag wurde bereits 7 mal editiert, zuletzt von »larry« (31. Mai 2014, 10:06)
, e o luptă psihologică care cedează primul .![]()
..............unde greșesc ?![]()
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »larry« (31. Mai 2014, 10:58)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 15. September 2012
Beruf: Administrator pensiune.
stilul tau Lary este cat se poate de eficient pe locul acela de pescuit,apa adanca cu substrat tare, dar fara agataturi si curent puternic.
pe o apa lina cu un curent slab sau chiar pe un lac ce metoda ai adopta?!
ma refer la stilul de recuperare si montura folosita.