Ce sonar Nelutu ? sa ne bucuram si noi.
...pe o bere !!!! eu zic..... Lowrance 5 x HDI .......lasatil sa se bucure de bijuterietine secret! nu vrea sa stim si noi!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
si daca e 7 x HDI? pierzi berea?
Dane merg pe mana lui Puiu,daca are dreptate dai berea ?
............Haaaaa !! Nelutule sa ai parte de sonar !!!Dan stieeee ) scuze baieti c rspund cu intarziere butonam
Si la mine tot la fel apare
..apropo...cand apare salaul pe ecandranul sonarului , e cu o intarziere de 5 secunde,fata de timpul real, ce vezi e ca o reluare.
...de acceia vezi salaul la suprafata apei, iar pe sonar apare ca fiind sub apa .
P.s ....nu e naspa !!! e OK!!.............
....Costi !!din partea mea ai 10+ esti singurul care ti-ai dat seama..spuneam alt ceva , pe ecranul sonarului,in live apare doar pe (coloana de apa )dreapta ecranului,restul e istoriePai cre` ca la toata lumea ii in timp real in afara de cazul cand faci "stop cadru" ... cre` ca altceva o vrut sa zica Dan acolo... .
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »danmiclau56« (27.02.2014, 20:42)
....bafta Nelutu ....imi dai dreptate, cand spuneam ca 5x e alt cevamultumesc. Weekend-ul asta il pun pe apa
.....apropo...cand apare salaul pe ecandranul sonarului , e cu o intarziere de 5 secunde,fata de timpul real, ce vezi e ca o reluare.
...de acceia vezi salaul la suprafata apei, iar pe sonar apare ca fiind sub apa
......asa e Tudore !! am gresitPai eu numai la dreapta liniei ma uit. Restul e istorie. Suntem de acord. Dar nu se intelegea asta din ce ai scris....
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH