Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
+ ca la un Penn:
Citat de la »informer«
.. sa nu te astepti sa aseze firul frumos sau sa mearga pick-up-ul ca la vreun Shimano... .
am gasit la un magazin partener la 137 euro ( daca scadem pretul tamburului de rezerva, sunt cam la acelasi pret)
am gasit la un magazin partener la 137 euro ( daca scadem pretul tamburului de rezerva, sunt cam la acelasi pret)
Shimano USA Baitrunner 12000D Freilaufrolle - ANGELSHOP ANGEL-DOMÄNE – Angelzubehör für Angler – hier!
Pai daca te lasa un monstru fara fir pe tambur...+ ca la un Penn:
Citat de la »informer«
.. sa nu te astepti sa aseze firul frumos sau sa mearga pick-up-ul ca la vreun Shimano... .
Da, imi mentin parerea.
Le-am luat ca-s niste fierotanii foarte rezistente, cu frana buna si ieftine....
L.E. - Sincer, personal nu vad utilitatea tamburului de rezerva la pescuitul somnului la stationar si la clonc (NU spinning).
Nu vad de ce ai pune altceva decat un textil gros.
In contrast, la betele de crap am 3 tamburi la fiecare mulineta si daca as avea inca 1-2, nu mi s-ar parea ca n-am la ce sa-i folosesc.![]()
Pai daca te lasa un monstru fara fir pe tambur...
Si cand te apleci sa le prinzi, se duce si telefonul din buzunarul de la piept al vestei de pescuit.Pai daca te lasa un monstru fara fir pe tambur...
Mai bine-ti duci o rola de fir in plus... dureaza un pic mai mult da` precis daca desfaci complet fluturele de la frana, ori ala ori tamburu` iti pica in apa....
E simplu... La o mulineta care sa presupunem ca are o frana de 10kg data de producator ar trebui ca atunci cand ai frana stransa la maxim, la o forta a pestelui exercitata in drill echivalenta cu 10kg sau mai putin, nu ar trebui sa poata sa ia fir de pe mulineta si doar la o forta de 10,1kg sau mai mult sa poata sa ia fir.
pe asta care am achizitionato deja asa scrie pe cealalta am gasit descrierea in catalog...aprop,explicati mi si mie care ii faza cu frana asta,la ce se refera cand vad scris 20-30 kg frana???
Ceea ce nu e cazul la Hart - frana reala e pe la 8-9 kg dar se pierde repede, deoarece discurile de frana sunt foarte subtiri, si angrenajul dezvolta jocuri destul de repede. Mulinetele Hart sunt un amestec de lucruri foarte bune ( manivela care se insurubeaza in roata dintata, sistemul de suport al tamburului, rotor rigid..) cu lucruri proaste (frana, antiretur, aliajele folosite si calitatea ajustajelor).la o mulineta de gramajul respectiv, daca frana data este reala inseamna ca ai un super angrenaj si este aproape pe viata, ingrijita corespunzator....mai mult de 6-8 kg rar o sa folosesti.....pentru pestii din romania ,chiar si 2m+
spun asta pentru ca in general puterea (kg)franei este corelata cu calitatea angrenajelor...cel putin la producatorii seriosi.
Salut. Va rog frumos să-mi dati un sfat ce sar potrivi mai bine la o lanseta inliner de 2.10 50 lbDaca mi-aduc bine aminte discutia de pe un forum, parca era mai avantajata lanseta inline, dar cei mai in masura sa se pronunte sunt Zoran, Anem si Tudor!![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH