Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Ediseu« (14.10.2012, 18:59)
Informer
Acesta este siteul ...gps.com/catalog/product...HUMMINBIRD 898C SI 7" COLOR -INTERNATIONAL VERSION (METRIC AND CELSCIUS MEASURMENTS), Koala GPS and Marine Electronics
Am luat legatura cu ei si am intrebat daca se poate plati by Pay Pal, ceea ce au confirmat!
Trebuie sa specifici la Humminbird 798 SI combo International version(metric and celscius measurements)sau varianta humminbird 898
Aha... pai nu stiu ce sa zic.Probabil nu stiu eu exact cum sa ma exprim![]()
Ma refer la vizualizarea pestilor, somnilor, eventual a momelii ceea ce se poate face cu Lowrance 5 hds!
Asta am inteles de la Zoran!!si din postarile lui!
Pretul de achizitie include TVA dor shippingul este pentru Romania 59 Eu
HDS-5 Touchscreen SS+DI+GPS+2D (tot intr-una) nu este, ca poate schimb firma?PS: am vazut la expozitie ultimul model aparut de la Lowrance: HDS 7 Touchscreen SS+DI+GPS+2D (tot intr-una), absolut senzational, tehnologie de ultima ora!...2000 euroi![]()
Aici am sa-mi permit sa aduc unele completari: functionarea sonarului se bazeaza pe interpretarea reflexiilor rezultate in urma emiterii un tren de impulsuri avand frecventa in spectrul ultrasunetelor catre substrat (sau in alte directii, la submarineMai e de zis ca, HDS este deocamdata singurul sonar ... "full" digital. Adica, si undele emise sunt digitale (doar 250 Wati, dar echivalent in analog a 30 mii de wati!!!), fata de celelalte aparate, unde undele emise sunt analog (de ex. 4000 wati) iar dupa receptie sunt transformate si curatate digital.
P.S. Na ai pus-o, ca daca-i cu touch screen nu mai poti sa dai cu degetu` ud pe ecran ca muți ferestrele..
In consecinta, deocamdata nu stiu la ce se refera notiunea de "digital" pt. Lowrance dar am sa incerc sa aflu.
Citat
Sonar
Power output: 250W Peak to Peak (31W RMS) actual, 30,000W Peak to Peak analog equivalent
Citat
maximal erreichbare Tiefe des Echolots___________Max 5000 ft \ 1524 m
Ce-i drept, pe la -1000m sunt niste pesti interesanti...
Citat
maximal erreichbare Tiefe des Echolots___________Max 5000 ft \ 1524 m
Ce-i drept, pe la -1000m sunt niste pesti interesanti... .
Apai nah... aflu io ce-i cu treaba asta pana la urma.Lasa-lasa, ca sti tu ce-i cu capacitatea de a vedea pina acolo, in adincuri, cu doar 250 Watzi
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH