nea Vasile apreciez grija voastra..cat despre pescuit eu bzic sa nu va pune-ti prea mari sperante pentru ca luna august a fost de departe cea mai proasta luna pentru pescuit indiferent ca era an bun sau an rau pentru pescuit.Amici de-ai mei de pprin Arad se plang ca Muresul este grozav de scazut si nu se prinde mare lucru..Totusi Dunarea poate da anumite rezultate mai ales la clonc..
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Un pic off topic dar ce s-a intamplat cu Marian V?
Ca vorbisem de o barca si azi incercam sa ii scriu mesaj de confirmare si imi spune ca e utilizator suspendat
Dacă te uiți un pic mai sus, o să vezi că eu am povestit câte ceva. ( nu că ar fi o descriere completă, dar nici chiar ” nimeni ” și ” nimic ” !!!). Atât am putut.Cum a fost intalnirea ?
Nu povesteste nimeni nimic ?
De ce ?
Suntem curiosi !
pt acei minunati catfish fingers.
...tocmai pe Costi care radea de noi ca ne ''omoram'' pescuind pe canicula...
cand am dat niste lanseuri cu Aldebaran-ul lui Cata dar mi-au trecut repede dupa ce am inmormantat un thrill..
In rest speram sa vina editia 2018..
As puncta si faptul ca am reusit sa il corup pe Costi la o minipartida de avatei in plin soare ...tocmai pe Costi care radea de noi ca ne ''omoram'' pescuind pe canicula...
.
.
in Aldebaranul lui Cata s-au topit inductorii da' tot mergea de jar manca..
Ai maaai, ca o fost canicula serioasa.. in Aldebaranul lui Cata s-au topit inductorii da' tot mergea de jar manca..
.
Voia buna si entuziasmul pescarilor nu a lipsit, chiar daca vremea nu a tinut cu noi: din canicula direct intr-o furtuna rece, care la nici 1 km distanta de noi a acoperit malul cu un strat de gheata Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH