Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

61

17.08.2012, 12:49

Multumesc pentru informatii! :noroc:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

62

08.11.2012, 16:31

Proiecte noi la orizont...un switch fly rod,de 10'8" picioare,clasa 8 pentru avat ,clean sau chiar stiuca.Lanseta va fi construita pe un blank RX7 de la Rainshadow si voi putea lansa cu ea si SH dar si DH(single hand-doublehand).Cum blank-ul e pe drum,m-am apucat de construit,lipit manerul din pluta( rondele)si a-i da forma dorita.Voi reveni si cu lanseta la gata :ochi:
index.php?page=Attachment&attachmentID=505

Răspunsuri: 143

Locație: Sibiu

• Scrie un mesaj privat

63

08.11.2012, 16:34

spor la treaba Ilie . asteptam cu interes produsul finit si capturile aferente :ochi:

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

64

08.11.2012, 16:38

Proiecte noi la orizont...un switch fly rod,de 10'8" picioare,clasa 8 pentru avat ,clean sau chiar stiuca.Lanseta va fi construita pe un blank RX7 de la Rainshadow si voi putea lansa cu ea si SH dar si DH(single hand-doublehand).Cum blank-ul e pe drum,m-am apucat de construit,lipit manerul din pluta( rondele)si a-i da forma dorita.Voi reveni si cu lanseta la gata :ochi:
index.php?page=Attachment&attachmentID=505

misto treaba SVF, astept si eu cu interes produsul finit si evident capturile … mai ales avatii :zambet:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

65

08.11.2012, 18:15

Mersi baieti.Si eu astept sa vad ce-mi iese :) si clar sa vad si ce(daca)prind cu el.In orice caz,am vazut ce inseamna un peste prins la fly cand practic senzatia drill-ului o simti direct din fir la mana,adica sarind peste partea cu mulineta :)
Grey,chiar mi-a facut placere,de la o vreme nu mai stiam nimic de tine.

66

08.11.2012, 18:52

In orice caz,am vazut ce inseamna un peste prins la fly cand practic senzatia drill-ului o simti direct din fir la mana,adica sarind peste partea cu mulineta :) ..........

:doarecapu:
ma lasi........
sa nu vi sa imi faci apologia "muscaritului" ca sunt satul de aberatiile de pe forumul "acela"
pescuitul are frumusetea lui indiferent de ce stil practici, restul........................tine strict de individ si de perceptia fiecaruia asupra naturii

in alta ordine de idei, incearca sa intercalezi intre rondele si alte culori, iesie mult mai fain si mai "unicat" - am mai discutat noi asta daca iti aduci aminte :ochi:

67

08.11.2012, 20:10

Cred ca nu ai inteles exact ce-am vrut sa zic :) .Si da,senzatia e cu totul alta la fly,si da tot pescuitul e fain indiferent cum il practici,dar difera ,atata tot.Manerul arata naspa prea incarcat. :ochi:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

68

08.11.2012, 20:18

Mi-s curios cum va arata prima lanseta de clonc sau spinning ls somn realizata "Hand Made SVF" :bucuros2:
...abia astept!!!
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

69

09.11.2012, 17:33

ok, Ilie, se poate sa fi interpretat eu gresit, sory :ochi:
manerul nu cred ca arata naspa daca incerci sa faci diverse combinatii, nimeni nu spune ca trebuie sa fie incarcat, doar sa arate bine si sa fie "altceva" decat ce este in piata la ora actuala
dar tu stii mai bine si mai multe despre astea asa ca, probabil ca ai dreptate :bravo:

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

71

18.01.2013, 09:47

frumos SVF ... frumos frumos ...

astept si capturile pe care le vei avea cu ea ... intr-o oarecare masura deja stiu despre ce e vorba avand in vedere clasa de putere ...

ps: nu am reusit din poza sa deslusesc ce peste ai pus pe ea :zambet:

AnEm

72

18.01.2013, 10:35

Un avat pe care-l cheama "tarpon" :rizi: mersi Emile :ochi:

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

73

18.01.2013, 11:23

Un avat pe care-l cheama "tarpon" :rizi: mersi Emile :ochi:

am inteles, multam de lamuriri si spor in continuare ... :ochi:

apropo, cat de grea a iesit fara mulineta montata.

AnEm

74

18.01.2013, 11:58

Scuze Emile,am gresit,doar primul tronson+mandrina avea 190gr.Deci chiar nu stiu per total cat e lanseta,am uitat ca nu toata am cantarit-o.Dar nu cred ca mai mult de 300gr. :ochi:

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »SVF« (18.01.2013, 14:26)

75

18.01.2013, 14:24

o sa o cantaresc si o sa-ti spun,sa nu mai gresesc. :ochi:

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »SVF« (18.01.2013, 14:29)

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

76

18.01.2013, 14:34

Merci de lamuriri … chiar ma gandeam ca la 190 de grame pe 3 metri si ceva suna extrem de interesant. daca doar primul tronson are 190 atunci greutatea totala cred ca ar trebuie sa fie pe la vreo 260-270 de grame, ceea ce e relativ OK. Cum de ai ales o lungime atat de mare?

De abea astept sa vad primul argintiu luat cu ea ...

daca ar fi sa ii compari puterea cu a unei lansete de spinning cam care i-ar fi echivalentul.

AnEm

greere

Biban

Răspunsuri: 65

Locație: rm valcea

• Scrie un mesaj privat

77

18.01.2013, 16:25

frumos la musca nimic de zis daaca stai prin tailanda australia sau undeva in tarile nordice sa ai si ce pescui la asa ceva, aici in romanica ...... sa alerg nebun pe rauletz sa (daca) prind un clenut sau un pastravior ...... nu multumesc >:)

78

18.01.2013, 18:12

Se prinde destul de bine avat,clean frumos,stiuca.Dar e bine daca exista din partea multora mentalitatea asta vis-a vis de muscarit,mie imi convine :zambet:

79

09.04.2013, 21:45

una intrebare ptr rodbuilder-i...Se poate muta mandrina si manerul de duplonul de deasupra mandrine mai sus cu 10cm la energofish rubin cat 3m fara a afecta estetica duplonului de pe cotor? daca da, cat ar costa manopera ?

Uploaded with ImageShack.us

Răspunsuri: 143

Locație: Sibiu

• Scrie un mesaj privat

80

09.04.2013, 22:02

si teoretic si practic se poate dar nu merita . slabe sanse sa salvezi intact duplonul superior ca sa il poti refolosi , cu grija si ceva noroc salvezi mandrina . aproape imposibil de curatat perfect si fara urme zonele de unde au fost dezlipite componentele deci trebuie acoperite . batul e mai ieftin decit te costa materialele necesare + manopera .

nu cred ca vei primi un pret pt treaba asta . nu cred ca se baga nimeni la asa ceva . poti incerca sa faci singur operatiunea , e plin netul de explicatii sau la intrebari punctuale poti primi raspunsuri aici .