Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
In functie de ce gasesti pe apa (reglezi sonarul si schimbi plumbi ) pana vezi tot (montura pestii )ce te intereseaza.Asa ar fi trebuit. dar era curentul prea puternic si imi lua montura din con...daca ma intorceam cu barca impotriva curentului o vedeam...
Ce e linia de la 2,5 m? Imi apare doar in 83khz, la sensibilitate peste 50%. Eu nu aveam nimic in apa, linia apare mereu...
Posibil sonda sa nu fie pozitionata bine? Sa nu fie suficient de scufundata?
si apare imediat linia? sau dupa un timp?.sonda o pun pe barca de fiecare data cand o lansez la apa...
deci nu conteaza locatia ?apare imediat! Si doar la adancimea aia!
Normal, cele mai folosite sunt 200 kHz si 800 kHz. Acuratete mult mai ridicata ca la 83 sau 455 kHz.
Iti apare intotdeauna sau numai seara?
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
nu mai sta !! ia legatura cu Zoran.....o sa dai de baut cand o sa-l vezi ce poate......elitul-7xLowrance® Elite-7x HDI Color Sonar
Nu ma deranjeaza ca e in FT ca nu e mare braza sa impart la 3Varianta pentru piata americana a sonarelor Humminbird nu are unitati metrice... nu stiu in ce masura te deranjaza.
Nu ti-as recomanda sa iei un sonar cu GPS facut pt. ei.
Diferenta e maricica .. si poate il iau acum de Black Fridaynu mai sta !! ia legatura cu Zoran.....o sa dai de baut cand o sa-l vezi ce poate......elitul-7x
din state e mai ieftin DAR......in caz de !!!!....sa-l trimiti in state ...o gramada de timp (mai bine putin mai mult acu,decat regrete mai tarziu)
o fi si pe Europail iau acum de Black Friday 29 noiembrie
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu ma deranjeaza ca e in FT ca nu e mare braza sa impart la 3
adica nu imi trebuie neaparat gps-ul ci side img
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH