Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Poate ca v-am dezamagit vis-a-vis de afirmatiile mele dar nu vreau sa fiu inteleasa gresit..
Iauuuu... daca inteleg eu bine, interpretez ca mergi la pescuit pe prohibitie, adica, intr-un fel sau altul braconezi? Sau?
Cred ca e foarte important ca macar noi, cei care respectam natura si pestii, sa respectam si legile. Chiar daca multe legi nu sunt intotdeauna cu cap facute, parerea mea este sa fim corecti, sa ne tinem de ele.
Din pacate ,eu cred ca o sa vezi mult mai mult decit trei pescari ,braconind in prohibitie..La mine in oras,prohibitia trecuta,i-am filmat cum dadeau la grebla de pe pod.Am filmat plantoane cu carasi bagate pt. somn...le-am pus pe facebook..credeti ca a interesat pe cineva??Si anul acesta va fi la fel,cu diferenta ca nu va mai avea cine sa ii filmeze pe respectivii,pentru ca eu unul nu sant dispus sa cheltui nici un cent pt. a face sesizari la niste urechi infundate cu vata .Am sa o sustin in fata oricui-prohibitia genralizata,este masura prin care anpa tine spatele braconierilor.
Iauuuu... daca inteleg eu bine, interpretez ca mergi la pescuit pe prohibitie, adica, intr-un fel sau altul braconezi? Sau?
Cred ca e foarte important ca macar noi, cei care respectam natura si pestii, sa respectam si legile. Chiar daca multe legi nu sunt intotdeauna cu cap facute, parerea mea este sa fim corecti, sa ne tinem de ele.
sigur ca da,
noi ca niste cetateni model cu educatie si caractere, TREBUIE sa respectam legea pentru a da exemple bune CELORLALTI!
numai ca pe aia nu ii intereseaza absolut deloc, ba din contra sunt fericiti ca mai exista niste TAMPITI (asa sunt categoristi cei care respecta legile astea) care fac asta si care nu ii mai incurca pe malul apei
de controlat, si obligat sa respecte aceste legi nu ii controloeaza si nu ii obliga nimeni.
personal, DACA vad mai mult de TREI pescari care pescuiesc in prohibitie, o sa fac la fel.
sunt satul pana in gat de exemple moralizatoare, sunt satul pana in gat sa fiu un bun cetatean, sa respect legile, sa nu fur, sa imi platesc taxele si impozitele si sa ma duc draqu din cauza ca sunt dobitocul care le respecta iar cei care nu fac asta prospera in jurul meu.
imi pare rau, dar nu pot sa primesc palme la infinit si sa intorc mereu celalt obraz.
multumesc.
zoran, fa ceva cu limitarea aia de 5 cuvinte
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
E greu sa fii singura femeie intr-o conjuctura in care domina barbatii,ati sarit toti pe mine de parca ma si vedeam ca fiind cea mai mare braconiera(sper ca e corecta exprimarea).
E greu sa fii singura femeie intr-o conjuctura in care domina barbatii,ati sarit toti pe mine de parca ma si vedeam ca fiind cea mai mare braconiera(sper ca e corecta exprimarea).
noi ca niste cetateni model cu educatie si caractere
.........................
In concluzie : Adi prietene te poti pregati linistit de pescuit deoarece cu siguranta vor fi 30 pescari pe mal la voi! Plus 3-4 barci pe apa.Anpa apara braconajul deci nu are rost sa ne mai batem capul cu ei !Politia si jandarmeria sunt mana in mana cu ...habar nu am ! Guvernul e de vina de tot ce se intampla in tara asta! Aaaaa sa nu uit de presedinte care face ce crede el ...Parlamentul ,Senatul si toti politicienii ne distrug tara si pestii si apele si padurile ...Absolut corect,probabil!
Insa noi ,NOI chiar nu avem nici o vina? Eu personal nu am curajul sa ridic piatra! Voi?
Ps: prin natura profesiei ,umblu mult printre oameni ,firme ,etc.Sincer m-am saturat de vaiete ,plansete si toate cele legate de tara asta ! Toti ne plangem ,ne hulim unul pe altul, tara ,etc. Ei vezi prietene drag ACESTA este lucru de care eu m-am saturat! Vreau o tara ca afara ,insa nu fac nimic pentru asta! Sau fac ,probabil ,mult prea putin!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH