hehehehe ... rapid ati renuntat, trebuia sa insistati, eventual sa ii cautati si prin alte locuri, alte tehnici si cine stie daca nu iesea vreunul. nu ati incercat ceva spinning pe verticala prin ceva gropane unde sa le puneti niste gume pe bot?
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Gura Humorului -Cislago Italia(pescuiesc zona Pavia-Cremona, Isola Serafini)
Asta e micul mustacios de azi:![]()
Anem, ce sa zic bravo pentru cei doi somni de ieri, frumossi imi pare rau pentru ca nu ai putut sa finalizezi drillul cu somnul mai imbracat din cauza rupturii
.Tu esti dovada ca perseverenta in pescuit se rasplateste pe masura
![]()
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Poate n-are o marime de invidiat la voi in Italia, ca la noi aici la Miorita...bravo Mane, chiar daca nu are vreo marime de invidiat sunt convins ca e cat se poate de bine-venit .
pe un forum de pescuit la crap, un tanar cu rezultate remarcabile, de fapt o tanara speranta a carpfishingului romanesc, isi vinde TOT echipamentul de pescuit la crap in urma ultimei partide pe care a facut-o la somn
nu este despre mine, dar imaginatia lucreaza.
am incercat sa intru in legatura cu el, sa inteleg ce l-a traumatizat in halul asta. ce-i drept, cand te loveste un submarin...nu prea mai poti dormi noaptea
tot pe acelasi forum (aviz amatorilor) e un anunt de vanzare pentru un set de 4 shimano baitrunner 6500b (cu tamburi de rezerva). l-am indrumat sa se inscrie si aici, eventual sa posteze anunturile
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
[.....]
Intrebarea ce mi-o pun acum este: "ce sa fac maine dupa-amiaza?"
[.....]
![]()
498
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH