...... Eu am avut buna idee sa cad in apa la spatele barcii. Cazand pe spate m-am scufundat in intregine intr-o apa care-mi ajungea pana la brau. La 4,5° era apa foarte racoritoare.![]()
ma pun sa dau la jig. la prima lansare mi se pare ca ceva a ciupit shadul dar nu am reusit sa intep la timp. la a doua lansare intr-un alt loc, dupa ce ating fundul de 3 ori simt ca ceva mi-l opreste ... intep si lanseta de avat e indoita bine iar frana caraia. primele secunde ale drilului mi-am zis ca am prins ditamai salaul pentru ca ulterior sa imi dau seama de fapt despre ce e vorba ... dupa vreo 4-5 minute poposeste pe mal la o poza:

pentru tine
.Am fost si eu cu fratele meu vineri noaptea la stationar, am avut un atac scurt pe la 22:00 la o lanseta ce o aveam la fund unde mi-a "polizat" carasul, dupa care liniste pana pe la 2:30 cand a venit asta: 
Am luat din nou un frig destul de tare in masina, astept vara cu nerabdare.
Am luat din nou un frig destul de tare in masina, astept vara cu nerabdare.
Dar a meritat.....frumos.![]()
[.....] a venit asta:[.....]
... si incepe spiningul de noapte

Pe la voi nu sunt apele mari ca parca asa am inteles ? Imi sta in cap maine sa incerc si eu pe Mures la un vobler ,o guma ceva ,dar parca mi-e teama deoarece Muresul este aproape afara , e rece ,e namol curat ! Dar mai stii ?
![]()
![]()
![]()
Foarte frumos pescuit ai avut! Sincer te invidiez pentru distractie! Daca pozai si dihania ...era prea tare deja!Pe la voi nu sunt apele mari ca parca asa am inteles ? Imi sta in cap maine sa incerc si eu pe Mures la un vobler ,o guma ceva ,dar parca mi-e teama deoarece Muresul este aproape afara , e rece ,e namol curat ! Dar mai stii ?
![]()

... ce ai de pierdut daca iesi pe Mures 

Dar oricum daca nu ploua ma duc! Eram curios insa ca tu povesteai ca incepea sa se tulbure apa ...Deci nu era tulbure apa unde pescuiai .Si de aceea intrebam . Catre Italia nu cred ca merg decat in august anul acesta
Bine ,o sa fac o tentativa de a merge incolo probabil prin iunie ,doar pentru pescuit
dar nu stiu daca-mi iese ca sunt o gramada de daca ... Eram curios insa ca tu povesteai ca incepea sa se tulbure apa ...Deci nu era tulbure apa unde pescuiai .Si de aceea intrebam .
(pe bune) ... cand a inceput sa vina apa mai tulbure decat era initial am vazut si ceva somni la suprafata ...
FELICITARI Anem! Frumoase capturi si o descriere super... Sunt convins ca nu mai tra sa asteptam mult dupa +2m
Pregateli pentru toata ziua de pescuit: 5 lansete, 7,39 kg de rame, 9 calamari, HDS 7 Touch, piine, carnatz, rosii, oua de la pasti... eram hotarat sa raman pina diseara... ah, si cafea un termos intreg
Dupa 5 minute inca unul, mai micutz, dar aceasi reactie. Am avut mari sperantze, insa partida s-a incheiat la orele 11:30 fara nici o muscatura!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH