Am vazut ca e una la vanzare pe olx. Parca 3000 lei cere daca nu ma inselBic a fkst prima mea alegere, noroc ca mi-au deschis altii ochii. Are borduri foarte joase. Daca te prind valurile le Dunare, se umple repede cu apa. La ce te ajuta dublu fund? O sa ai barca plina cu apa, 1 sau 2 persoane in barca, motorul, si ceva bagaje. De unde atata flotabilitate?
O alegere corecta. Decat sa cumperi una mai mica, pentru ca sa o vinzi in pierdere peste un an, sa schimbi motorul, etc, ..mai bine iti iei una serioasa de prima data, o combini cu un motor potrivit si stai linistit. Te concentrezi pe pescuit si plimbari, fara probleme de spatiu si alte combinatii.![]()
Deja am primit aprobare pentru marire de bugetNu mai pot da inapoi
Ai loc mai mult intr-o fibra si deja m-am interesat si pentru permis de navigatie
Ai loc mai mult intr-o fibra si deja m-am interesat si pentru permis de navigatie
Am zis doar marire de buget. Daca ar sti care e bugetul real fata de cel declarat......
Am vazut si eu cateva filmulete pe Youtube cu ele cu motoare de 10 cp si intr-adevar par sa mearga frumos. Pe mine ma interesa comparatie intre cele doua la stabilitate pe loc, cat se balanseaza daca stai in picioare, care sunt mai ok la valuri laterale, etc. Din ce am mai citit si eu, de Laguna Minor nu am auzit de bine - unii se plang de grosimea fibrei care e prea mica, altii de oglinda prea joasa (chiar era o persoana care spunea ca la "o frana" i-a intrat apa in barca prin spate, de la valul creat)
PS. Intentia e sa o echipez cu 20 cp. Unii spun ca e prea mare motorul, dar avand in vedere ca intre 15 si 20 cp nu e diferenta de greutate, prefer sa merg cu 20 cp turat la 4000 rpm decat cu 15 cp la 5000 rpm
PS. Intentia e sa o echipez cu 20 cp. Unii spun ca e prea mare motorul, dar avand in vedere ca intre 15 si 20 cp nu e diferenta de greutate, prefer sa merg cu 20 cp turat la 4000 rpm decat cu 15 cp la 5000 rpm
Aveti vreo idee, vreun sfat? Sunt pe cale sa-i dau omului avansul si as vrea sa stiu ca e ok barca respectiva...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH