Si totusi , la transportul unui motor masiv montat pe oglinda in suruburi , chiar daca e ridicat din trim la maxim , oglinda calca pe ultima rola a peridocului sau la aprox. 10 cm , mai este indicat sa montam un suport/o bara de sustinere in V intre cizma motorului si peridoc in timpul transportului ?
Pt. Gufi : uraciosule !![]()
Teo , nu inteleg ce spui. Adica sa-l transport vertical si nu ridicat din trim ? Nu pot asa , aproape atinge cu pintenul pamantul iar la ce drumuri avem.....
Si unde pun suportul , cum il fixez intre oglinda si cizma cand motorul este vertical ?
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »gufisor« (12. April 2016, 20:46)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Si daca tot ridic motorul din trim de ce sa nu-i pun un suport intre peridoc si cizma sa nu se mai balanseze ? Aia nu inteleg , ce vrea sa spuna Teo.
Vertical nu pot ca atinge sau poate atinge , ridicat din trim iarasi nu e bine.
Cum draq sa-l duc ?
Si daca tot ridic motorul din trim de ce sa nu-i pun un suport intre peridoc si cizma sa nu se mai balanseze ?
Si daca tot ridic motorul din trim de ce sa nu-i pun un suport intre peridoc si cizma sa nu se mai balanseze ?
Aici am io o "problema"... judecand dupa cat ii de grea cizma si cat de greu motorul propriu zis, eu zic ca ar trebui sa pui mai degraba un "tampon" intre motor si fundu` barcii, ca la motor cred io ca-i partea mai grea, nu cizma cu elicea ... cizma eventual s-o legi de peridoc sa nu se ridice....