Uleiul din cutie (cizma) se schimba in fiecare an indiferent daca motorul este in 2T sau 4T.
ATENTIE!!! Uleiul din carter (baia de ulei) se poate schimba mai des deca o data pe an in functie de orele de functionare si de gradul de uzura al motorului. La fiecare schimb de ulei din cutie se verifica existenta apei (uleiul are o culoare gri sau chiar albicioasa daca are apa in el). In cazul existentei apei, se vor schimba cele 2 simeringuri de la axul elicei. Daca necazul cu apa persista, trebuie data jos cizma si verificate garniturile.
Salut . Simeringurile pentru motoarele americane se gasesc mai greu din cauza ca masurile sint in inch .Eu am gasit o firma in Bucuresti reprezentanti recambios marinos ,am descarcat catalogul si am comandat 3 simeringuri.Piesele mi=au ajuns in 15 zile exact la pretul din statele unite plus transportul din Bucuresti impreuna cu mii de scuze ca din cauza viscolului nu au putut sa respecte termenul de 10 zile.A fost cea mai placuta expierenta pe care am avut-o de cind cumpar pe net , mai ales ca au orice pina la ultima sirmulita O sa caut factura si o sa-ti spun cum se numesc .
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »momaul« (01.04.2014, 22:48)
Va salut,
sunt incepator in barci si motoare si am nevoie de ajutorul vostru.
de unde va procurati piesele de schimb?
Caut de ceva vreme o elice pentru un Johnson de 4 cp din 1999, nu sunt destul de priceput sau nu sunt prea multe informatii despre piesele ptr Johnson.
Atasez o poza cu elicea , rog spuneti-mi daca este cu rotatia spre dreapta sau spre stanga ?(eu cred ca spre dreapta)
Am gasit pe net in ambele directii.[/quote
gasesti pana in 300 de ron la epixmarine.ro sau motoarebarci.ro bafta![]()
Acest răspuns a fost de 3 ori editat, ultima oară de »Militaru Darius« (02.05.2014, 22:54)
Incerc sa inteleg care sunt criteriile dupa care o elice este catalogata ''spre dreapta'' sau ''spre stanga''
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH