Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Citat de la »informer«
Intrebare "ipotetica": daca DE EXEMPLU eu as lua toate apele din RO si v-as GARANTA ca au sa existe pesti in ele si am sa fac tot posibilul sa ii protejez fata de oricine si orice... voi ati fi de acord ca la orice ABATERE, indiferent cat de mica si cat de justificata de "pofta nevestei" ar fi, sa va taxez serios? Va rog sa va ganditi bine inainte de a raspunde sincer... .
Nu,nu as fi de acord sa fiu sanctionat ptr. simplu fapt ca am dus acasa 1crap de 2kg sau un somotel de 2-3 kg sau 4-5 carasei!Mi se pare normal ca un pescar sa duca acasa peste,dar intr-o limita,exemplare mari INTERZIS,cantitati peste 2-3kg kg INTERZIS!!!
La polul opus ,state ca Ungaria,unele tari baltice, au pus (cetatenii) la propriu piciorul in prag si au ales conducatori responsabili.
Inca la noi,eu nu am vazut politicieni responsabili.Toti sant urmasii gunoaielor de securisti care au pus mana pe putere ,dupa asasinarea lui Ceausescu.Nu zic ca nu sant oameni capabili,dar sistemul nu le permite sa ajunga la putere,sau daca ajung o fac doar cu pretul transformarii lor,in gunoaie..La polul opus ,state ca Ungaria,unele tari baltice, au pus (cetatenii) la propriu piciorul in prag si au ales conducatori responsabili.
Gigi, daca-i afli pe aia responsabili sa mi-i zici si mie sa-i votez... ca de la nea Iliescu incoace, la fiecare tura de alegeri n-am auzit decat ca: "aia dinainte au fost niste gunoaie... dar de acum se schimba totul"... si schimbarile s-au vazut.
Poate nu exista si tre` sa importam....
@informer
stii bine ca nu vei putea garanta niciodata asa ceva
Cat despre schimbare... NOI suntem intr-un proces de schimbare continua... din pacate din rau in mai rau ....cat despre braconaj ... braconajul piscicol a devenit deja o "normalitate" ...
nu poti face nimic, atata timp cat legiuitorul propune, aproba si sustine pescuitul comercial pe apele interioare cu toate ca a primit nenumarate semnale si sesizari ca sub aceasta masca se braconeaza la un nivel nemaintalnit.
nu poti face nimic, atata timp cat in magazine se vinde peste din asa zisul "pescuit comercial" - defapt braconaj in cel mai pur inteles al cuvantului - si este prezentat ca peste de acvacultura din Olt sau Dunare, cu toate ca nu exista nici o unitate de acvacultura pe tot Oltul si pe toata Dunarea.
nu poti face nimic, atata timp cat pestele care provine din aceste surse, se vinde in magazine fara nici un certificat fitosanitar "adevarat" - nu exista pe tot Oltul centre de descarcare si laboratoare de certificare
nu poti face nimic, atata timp cat din "pescuitul comercial" se scot bani cu gramada, bani nefiscalizati si care sustin diverse interese de grup, de partid, de clan, etc.
nu poti face nimic, atata timp cat nivelul de cultura si educatie este atat de redus in zonele riverane apelor si in general in marea majoritate a populatiei rurale
nu poti face nimic, atat timp cat populatia este saracita si impinsa catre solutii extreme de supravietuire
nu poti face nimic, atata timp cat la nivel de tara se instituie alte valori morale si educative decat cele normale si de bun simt
nu se poate face nimic atata timp cat este promovata la nivel de tara si de catre conducerile trecute, actuale si viitoare, nemunca, comertul de tip bisnita practicat de 90% din speculatori, sistemul de tip PCR (pile, cunostinte si relatii) - sigur ca este mai usor sa furi de la altii decat sa muncesti
nu se poate face nimic, atata timp cat vom continua sa platim ajutor de somaj la persoane care nu vor sa munceasca, sau ajutor social la toti betivii, tiganii si pleava societatii, asta in timp ce altii platesc taxe si impozite de nu le mai pot duce.
nu se poate face nimic atat timp cat...................................................
....pai acolo, nu a fost branconaj (parerea mea)...a fost evaziune fiscala CLAR....ia confiscat pestele ca-l avea f.factura!!....ce nu am intelesUite ca mai prind pe cate unu`... .
Captură de pește fără precedent a polițiștilor de frontieră bănățeni
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH