Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Stai numa` ca vine iarna si fac io coropisnita electronica cu telecomanda si am scapat de barbarie... pe bune, "unii stie"!Hai mai,ca stii la ce ma refer..... una e sa ''chinui''un Norizi sau Rapala sau ce vrei tu,si alta e sa pui in carlig un biet caras viu,boboc de rata sau alta creatura ,care se zbate in agonie ore intregi.Prin zbaterea ei,atrage rapitorul..Eu zic ca e mult mai sportiv si mai .....(nu gasesc cuvintul potrivit)...altfel...sa imiti acea ''zbatere''care atrage rapitorul folosind momeli artificiale.. E si pescuitul o barbarie,nu zic,dar depinde pina la grad impingi ,''barbaria''..
Ma inscriu si eu la 3-5 coropisnite artificiale.Eu dau cu ele trase pe fir asa ca vezi cum faci!![]()
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Cata« (05.09.2013, 20:54)
asa domnule, raduta. mi-am scrantit creierii sa-mi aduc aminte...Fumigene.
E vorba de Raduta. Cu un numar de telefon de la ARBDD se rezolva totul.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
Adi !!nu ai fost bine informat!! Regretabil ce sa intamplat dar povestea e alta . Toti au fost de vina !.(aici poate nu sint bine informat , scuze),
Mai bine laso asa (nare rost sa dezgropam mortii) Regretabil ce sa intamplatAdi, cum zice si Dan, povestea e alta si Filip era un individ care la prima impresie parea OK ... dar doar la prima impresie. Poate revin maine asupra subiectului cand am ceva mai mult timp.
Mai bine laso asa (nare rost sa dezgropam mortii) Regretabil ce sa intamplatAdi, cum zice si Dan, povestea e alta si Filip era un individ care la prima impresie parea OK ... dar doar la prima impresie. Poate revin maine asupra subiectului cand am ceva mai mult timp.![]()
Saut Adi!Timisul la ora asta arata de pe mal privit foarte bine,problema mare e sub apa.Se pare ca nu sunt prea multi pesti nu se mai vede nici rapituri nici sarituri de pasnici cu exceptia obletilor dar nici aceiia nu mai sunt ca alta data. Intrun cuvint e JALE.o intrebare concreta , cum se prezinta Timisul ?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH