Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 7. Januar 2014
Beruf: Fachkraft für Lagerlogistik
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Cristi_Ger« (17. März 2014, 05:26)
Imi poate spune cineva daca barciile Laguna au acel certifacat CE ?
Doresc in a achizitiona una si a inscrio pe Germania ,dar nu stiu daca este posibil ... Help !!!
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 7. Januar 2014
Beruf: Fachkraft für Lagerlogistik
Mersi Zoran.
Imi poate spune cineva daca barciile Laguna au acel certifacat CE ?
Doresc in a achizitiona una si a inscrio pe Germania ,dar nu stiu daca este posibil ... Help !!!
Cristi,
cred ca cel mai sigur este sa contactezi prin e-mail direct producatorul Plasma-Galati: Adresa Plasma-Galati
Sa ne spui te rog si noua ce rezolvi!![]()
Mersi pt link , cu siguranta am sa-i contactez pt o oferta . Am vazut pe site iara ca toate barcile lor au atestat CE , ceea ce ma interesea pe mine.Incearca aici daca-ti place ceva!Gańcza - Yacht
Eu am cumparat de la ei au calitate , barci cu fundul dublu preturi bune am luat si peridocul de la ei! Ti-o face ce culoare vrei, inscriptions asa pe ea ce vrei!
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Cristi_Ger« (17. März 2014, 23:17)
Salut Zoran,
Momentan am un motor de 9,9cp in 4 t care va fi mai mult ca sigur schimbat cu unul de 20 cai , maxim ce merge pe o barca care nu trebuie inmatriculata.
O sa practic toate stilurile de pescuit pe noua mea barcuta![]()
Multumesc pentru aprecieri si esti bine venit la o partida de pescuit pe Dunare.
Desi nu ma pricep , nu pot decat sa tefelicit pentru achizitie! E mai frumoasa decat mi-am imaginat-o! Sa o folosesti sanatos si sa ma dai si pe mine odata cand vin pe acolo...![]()
Cristi sa pun 30cp si sa stau mai mult la mal?spun ca ar trebui declarate la finante conform legii
dk viitorul proprietar vrea sa o inmatriculeze si se duce la finante vei da cu subsemnatul!
la un moment dat se vor face controale si in acest sens!
eu zic ca trebuie un minim 30 cp pentru barca asta!
dpmdv este cam mica si vei sta mai mult lamal decat pe apa, are stabilitate buna de forma pe ape linistite si te scutura zdravan in mars!
in rest sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe unde nici nu ti-ai imaginat ca vei ajunge
Sa auzim numai de bine!
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »puiu« (20. März 2014, 13:20)
Pe valuri orice barca de 5 m te scutura. Pe mine m-ar interesa mai mult, daca tot le ai in dotare, ceva legat de fiabilitate. Cum se comporta in timp?