Ehh! Ce probleme cu pescuitul asta! Eu am renuntat la niste chestii tari dpdv al carierei pentru pescuit. Eram o zi la servici si 4 la pescuit, indiferent de anotimp, conditii atmosferice etc. Acum mai pescuiesc doar doua luni pe an (in total), desi tot in ture de 12 cu 48 muncesc. Va explic de ce:
1. In zona in care locuiesc, indiferent daca ma refer la Tarnave sau la Mures, braconajul este acerb!
2. Din anumite motive personale (sanatate), iarna am fost nevoit sa renunt
3. Prietenii mei de iesiri, unii din pacate s-au transformat in braconieri, si altii, mai trist, au murit. Deci am cam ramas singur pe metereze si nu e tocmai placut! Mai ieseam la cate o balta, dar si cu alea stim problemele care te cam fac sa renunti
Asa ca mai pescuiesc doar in Delta, unde intr-adevar te apuca dorul de pescuit deja cand in ultima zi de expeditie incepi sa-ti faci bagajul, si ca sa nu uit sa "plutaresc", ma lupt cu carasii de pe Siutghiol in fiecare vara cand sunt pe litoral.
Acum ca am dat peste voi, adica membrii forumului PESCUIT LA SOMN si imi mai potolesc pofta cu postarile voastre si credeti sau nu ma bucur de capturile ce le postati pe aici. Am hotarat sa incerc pe viitor doar pecuit la exemplare mari. Deci am inceput sa-mi intregesc trusa de pescuit cu artilerie grea si visele sa mi le umplu cu capturi capitale. Poate ca daca iti doresti, se intampla! Asa ca pentru cei ce cred ca se pot vindeca de pescuit, va dau o veste proasta: inca nu s-a descoperit antidotul! Si DAAAAAAAAAAA! punctul 6 cred ca este cel care ne-a facut pe toti pescari! Noi sau pestele! Cand il invingi, endorfina iti da o senzatie de mic Dumnezeu! Crezi pentru o secunda ca ai invins natura!
Din partea mea o sa am ca prioritate doar pescuitul, chiar daca nu-l mai practic asa de des ca odinioara!