Daca nu sunt indiscret, pot intreba pentru ce motiv? Eu de anul acesta am hotarat sa renunt la inaintasul de 150Kgf si sa trec pe fluorocarbon de 40Kgf. De ce oare?! Linia o "subtiez" de la 0,66 la 0,35mm (abioa ce i-am dat comanda lui Zoran). De ce oare?! Mentionez ca pescuiesc aproape 90% din timp la clonc in zona Giurgiu - Calarasi. Asa cum vara nu-i ca iarna, nici Dunarea noastra nu-i ca Ebro sau alte "garle" din Europa.
Iku, si eu am din-astea, ca ce merge nu schimbEugen,
Prefer sa prind somni mari, chiar daca stau degeaba pe malul apei....iar grosimea aceasta-mi convine deoarece la aruncare nu am probleme ! Si-n plus, nu ma bazez pe invizibilitate(vezi fluorocarbon), acest inaintas mi-a confirmat in cele mai multe cazuri...
Poate intr-o zi voi incerca si acea varianta, insa nu schimb de regula ce functioneaza bine!
![]()
Iku, si eu am din-astea, ca ce merge nu schimbEugen,
Prefer sa prind somni mari, chiar daca stau degeaba pe malul apei....iar grosimea aceasta-mi convine deoarece la aruncare nu am probleme ! Si-n plus, nu ma bazez pe invizibilitate(vezi fluorocarbon), acest inaintas mi-a confirmat in cele mai multe cazuri...
Poate intr-o zi voi incerca si acea varianta, insa nu schimb de regula ce functioneaza bine!
![]()
,dar, imi si place deasemenea ideea ca,brusc, Zoran e pe locul 2
la "supradimensionare"
![]()
![]()
![]()
...
Zoran, mai sunt sperante sa gasim firul asta negru de 1,7mm.?![]()
Daca nu sunt indiscret, pot intreba pentru ce motiv? Eu de anul acesta am hotarat sa renunt la inaintasul de 150Kgf si sa trec pe fluorocarbon de 40Kgf. De ce oare?! Linia o "subtiez" de la 0,66 la 0,35mm (abioa ce i-am dat comanda lui Zoran). De ce oare?! Mentionez ca pescuiesc aproape 90% din timp la clonc in zona Giurgiu - Calarasi. Asa cum vara nu-i ca iarna, nici Dunarea noastra nu-i ca Ebro sau alte "garle" din Europa. Nu contest faptul ca si in Dunare exista "personaje" capitale, dar in numar semnificativ mai mic decat in alte "garle" si asta "puinctiform" de-a lungul celor putin peste 1500Km
Citat de la »Eugen«
Daca nu sunt indiscret, pot intreba pentru ce motiv? Eu de anul acesta am hotarat sa renunt la inaintasul de 150Kgf si sa trec pe fluorocarbon de 40Kgf. De ce oare?! Linia o "subtiez" de la 0,66 la 0,35mm (abioa ce i-am dat comanda lui Zoran). De ce oare?! Mentionez ca pescuiesc aproape 90% din timp la clonc in zona Giurgiu - Calarasi. Asa cum vara nu-i ca iarna, nici Dunarea noastra nu-i ca Ebro sau alte "garle" din Europa. Nu contest faptul ca si in Dunare exista "personaje" capitale, dar in numar semnificativ mai mic decat in alte "garle" si asta "puinctiform" de-a lungul celor putin peste 1500Km
Ai reusit Eugen cu Fluorocarbonul? In aceasta perioada dificilă in care somnul este mofturi si nu mănâncă aproape nimik ,,, as fi tentat sa incerc cu inaintas Fluorocarbon ,,, ai gasit o varianta multumitoare? ,, firma fir fluorocarbon ,?,, bănuiesc ca de la 0,60 mm in sus ,, poti recomanda ceva ?
MUTUMESC![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH