Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
...si iaca ca a reusit!!!
Din acelasi motiv au clarificat si cu scrumbia,nu au mai lasat loc de interpretari.Ne place nu ne place pe perioada prohibitiei nu vom mai vedea pescar pe malul apei(doar branconieri... ).Tot din cauza unor "pescari" s-a facut aceasta diferenta fata de anii trecuti, multi ziceau ca dau dupa stiuca cu artificiale dar nu se suparau, s-au tocmai asta si cautau, daca le intra si salau sau avat in traista
Daca nu sant alte reglementari,gen'' momeli artificiale'',si ''eliberarea capturilor '',inseamna ca o pot pescui....recreativ cu momela naturala si artificiala.
Din ce m-am interesat eu ,pentru jud.Alba cel putin , interpretarea lor e clara: 1 aprilie-31 mai prohibitie GENERALA. Mai departe fiecare face cum crede .
Asa este si atat, alte interpretari sunt stric personale.''fara a aduce atingere paragarafului 1
Noroc ca exista Vladimirescu si Lipova.Vladimirescu e deschis de astazi...cica stiucanele se iau la bataie prin trestii..
Noroc ca exista Vladimirescu si Lipova.Vladimirescu e deschis de astazi...cica stiucanele se iau la bataie prin trestii..
Buna metoda (street fishing) dar pun pariu ca daca vin in control or sa fie putin incurcati la inceput dar dupa aia te vor pune sa le strangi ca nu cumva dupa ce pleaca ei sa te apuci de pescuit.Dar serios vorbind ar trebui sa facem niste chestii de astea ca macar sa-i punem in ''dificultate''.Cat despre braconaj eu una m-am saturat sa dau telefoane la jandarmi,politie,politie de frontiera si sa ma cert si cu desteptul ala de director de la ampa.Niciodata nu s-au luat masuri ba din contra cel de la ampa mi-a zis sa nu ma mai bag ca nu-i treaba mea.Dar daca ma duc si eu cu un amarat de bat in prohibitie sa dau la siret la caras tabara pe tine jandarmii iar astia la dunare dau la curent.plase,pripoane de zici ca esti in filmele cu prost.Ca tot veni vorba de prohibitie are ceva daca ptr pescuit in zona Rachelu(la dunare)am sa platesc numai 30ron permis pescuit arbdd si nu le mai platesc si taxa de 30ron de acces.ca m-au inebunit cu atatea taxe ca sa nu mai vorbim ca se plateste si taxa de acces cu masina care e si aia de100ron pe an.
pentru noi aici in Galati se mai gasesc niste locuri mai ferite de pescuit si care sunt foarte frumoase.Nu stiu acolo la tine daca sunt,dar eu asa imi omor dorul de pescuit in prohibitie.Tu ti-ai gasit metoda ta de-a protesta eu am ales sa nu ma gaseasca nimeni cand ma duc la peste,asa ca sa moara astia de ciuda.Ca eu nu ma duc sa prind peste ma duc sa ies in natura si sa scap de oras.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH