Parerea mea,ar fi mai buna de folosit taiata in rondele mari si pusa in carlig ,grasimea si sangele ar atrage mai bine rapitorii.
Eu sunt de parere ca mai bine dai la ce sa prins decit sa faci testeDaca ai timp si nu ai ce sa faci cu el POTI SA INCERCI SI CU MAMALIGA MULTI AU PRINS SOMN
LA CRAP
![]()
![]()
Sunt de peste 18 ani aici in zona si nu am auzit pe nimeni sa fi prins cu alta metoda decat ave in deriva. Chiar sunt uimit de ce spui, ai prins tu? Sa nu fie o chestie cum i-am convins odata pe niste amici ca am prins niste carasi la 1-2 kg la bob de fasole (ei nu prinsesera nimic toata ziua, iar la mine au vazut carasi, de fapt eu ii luasem de la niste pescari pentru o prajeala, ca nici eu nu prinsesem nimicAdica la Tulcea nu trage scrumbia la pluta la viermisori??????
Eu sunt de parere ca mai bine dai la ce sa prins decit sa faci testeDaca ai timp si nu ai ce sa faci cu el POTI SA INCERCI SI CU MAMALIGA MULTI AU PRINS SOMN
LA CRAP
![]()
![]()
De multe ori insa dupa teste gasim solutia solutiilor!![]()
Mdaaa, la mamaliga sau la pestisorii ce erau adunati sau prinsi de placuta...![]()
Nu ai inteles ce am scris. Dar oricum nu ne-ai luminat, tu ai inceput cu scrumbia prinsa la viermisori.....scoate-ne din mediocritate.Pai eu cred ca suntem aici sa spunem lururi serioase nu sa ne mintim unul pe altul
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH