Salutari, inca din RO... astazi ultima zi de concediu, din pacate
Sa incepem cu inceputul... prima si cea mai importanta activitate in acest concediu a fost casuta de vacanta de la Divici, renovare si finalizare... noah, pai se poate deja partial locui, dar mai este inca foarte mult de munca.
Printre "picatele si franturi", am fost insa si la pescuit... astfel, din primele zile m-a vizitat Daniel din Craiova, care voaia sa invete cite ceva din arta pecuitului la clonc... a venit ptr 1 zi, dar a stat 3... si ar mai fi stat si mai mult, ptr ca ia placut grozav atmosfera si zona... dar nah, serviciul asta, bata-l
Intre timp a ajuns si Sorin Tot, care detine mult cunoscutul blog
TotPescuit » Blog Pescuit | Solunar Pescuit | Balti Pescuit ne-am concentrat pe salait, pe realizarea unui video de prezentare al lansetelor de spinning la somn, si la final si pe capturarea unui somn... din pacate, singura trasatura avuta de el la clonc, a fost ratata din cauza franei prea destransa a mulinetei lui Sorin, nereusind sa intepe astfel somnul. Poate data viitoare va fi mai bine... cu siguranta mai rau nu va putea fi
Ne-au mai vizitat Gigi cu Ade din Deta, Deyu cu Gigi Semlecan din Arad, Laurentiu cu Marian tot din Arad, Cata cu Mircea din TM, si o echipa de 3 pescari din Austria... bine-nteles nici familia nu a lipsit in weekenduri! astfel, in permanenta casa mi-a fost plina de buna-voie si distractie maxima.
Pe langa bunataturi cum ar fi micii traditionali, nici ceafa la disc, nici fasolea la ceaun, sau gratarele din peste si ciorba de burta nu au lipsit din meniu... multumim Vendi ptr bucatareala deosebita ce ne-ai oferito!
In ultima zi am putut sa ii fac o bucurie imensa si lui Cristian, unui baietel de 12 ani din Deta, care e bine rau virusat de pescuit

, si l-am dus sa prinda primul lui somn la clonc. Felicitari si lui Cristian
Cu toate ca am vazut f multi somni pe sonar, si am avut nenumarate prezentari si chiar ciugulituri de pesti mari, s-a prins putin, deoarece acestia sunt inca plini de icre si pofta lor de mancare e foarte scazuta... dar a fost un concediu bun, frumos si foarte relaxant
index.php?page=Attachment&attachmentID=2995 index.php?page=Attachment&attachmentID=2996 index.php?page=Attachment&attachmentID=2997 index.php?page=Attachment&attachmentID=2998
index.php?page=Attachment&attachmentID=2999